CJ Dâmboviţa vrea să concesioneze sau să dea în administrare unor privaţi taberele şcolare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tabere Dâmboviţa
Tabere Dâmboviţa

Taberele Căprioara, Cerbul, Vânătorul şi Stejarul din judeţul Dâmboviţa vor fi concesionate sau vor face obiectul unui parteneriat public-privat, a declarat, luni, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Marin Antonescu.

Consilierii judeţeni au analizat acest subiect, iar la şedinţa de consiliu ce va avea loc la sfârşitul lunii decembrie vor adopta o hotărâre de redare a taberelor în administrare temporară către Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport. Motivul este că, la acest moment, consiliul judeţean nu are posibilitatea de a administra taberele.

''Noi vizăm încheierea unui acord cu Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport, acord în care dorim să îi dăm în administrare temporară această bază materială şi activitatea corespunzătoare până la finalizarea unor proceduri, fie de concesionare, fie de parteneriat public privat'', a precizat vicepreşdintele CJ Dâmboviţa, Marin Antonescu.

Capacitate de 200 de locuri

Taberele şcolare din Dâmboviţa au fost preluate în acest an de la Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport de către Consiliul Judeţean Dâmboviţa. Taberele dâmboviţene au o capacitate de cazare de circa 200 de locuri. Conducerea consiliului judeţean susţine că taberele şcolare nu îşi vor schimba destinaţia, iar la acest moment ele funcţionează normal.

''La acest moment taberele sunt ocupate. Sunt tineri acolo pe diferite programe. Sunt programele pe care ministerul Tineretului şi Sportului le supervizează şi le pune în practică prin direcţiile judeţene de tineret şi sport, noi fiind cei care furnizăm baza materială. Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport va rămâne un vector important de comandă de tabere şi locuri ce va veni spre entitatea cum va fi ea, ca urmare a demersului iniţiat'', a mai spus Antonescu. 

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite