CJ Dâmboviţa şi Primăria Târgovişte vor colabora de dragul fotbalului. Chindia merge mai departe!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gică Popescu
Gică Popescu

Gică Popescu s-a arătat extrem de încrezător, după întâlnirea cu Adrian Ţuţuianu, Gabriel Boriga şi reprezentanţii UVT, că proiectul Chindia nu se va termina la Târgovişte. Fostul internaţional a primit asigurări că atât CJ Dâmboviţa cât şi Primăria Târgovişte vor bîga bani la echipă.

“Toată lumea a fost de acord ca acest proiect să continue. Este un proiect frumos, care aduce lumea în tribune. Mă bucur că s-a ajuns la un consens, pentru oamenii din Târgoviște.  Chindia a fost lider în clasamentul numărului de spectatori, iar acești suporteri merită să vadă în continuare fotbal. Sunt bucuros că oamenii au realizat că este un proiect important, pentru iubitorii de sport din Târgoviște. Consiliul Județean și Primăria se vor implica în susținerea financiară a clubului FC Chindia. Așteptăm și societăți comerciale, care să vină lângă noi”, a declarat Gică Popescu la scurt timp de la întâlnirea cu factorii importanţi din Dâmboviţa.

Gică Popescu s-a arătat extrem de mâhnit că de când este la Târgovişte a investit peste 300.000 de euro, bani pe care nu îi va mai recupera.

“Până acum, absolut tot ce s-a făcut la echipă a fost plătit din bugetul clubului. Nu a venit nimeni care să dea măcar un pahar de apă. În afara celor implicați, respectiv CJ Dâmbovița, Primăria și Universitatea Valahia, nimeni nu a venit cu nimic. Refuz să cred că în orașul Târgoviște nu se pot găsi resurse financiare pentru a se ține o echipă de Liga a II-a”, a mai spus Gică.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite