CINE PE CINE DUCE LA DNA? Boriga pe Ţuţuianu sau Ţuţuianu pe Boriga?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Ţuţuianu şi Gabriel Boriga
Adrian Ţuţuianu şi Gabriel Boriga

Astăzi, în şedinţa extraordinară de lucru a Consiliului Local Municipal Târgovişte s-a mai consumat un episod al ostilităţilor între preşedintele Consiliului Judeţean Adrian Ţuţuianu şi primarul Târgoviştei Gabriel Boriga. Cei doi şi-au promis unul altuia că vor merge la DNA cu plângeri penale.

Tonul l-a dat Adrian Ţuţuianu, invitat la şedinţa de lucru a aleşilor târgovişteni. "Dacă hotărârea trece în această formă (nota redacţiei - este vorba despre proiectul privind montarea de centrale termice proprii în condensare în instituţiile de învăţământ), personal voi sesiza DNA cu privire la cei care sunt beneficiarii şi intermediarii acestui jaf din bugetul local", a precizat Adrian Ţuţuianu.

În replică, primarul Gabriel Boriga l-a anunţat pe preşedintele Consiliului Judeţean că luni de dimineaţă, la ora 8:00, el va fi cel care va merge la DNA şi "o să vă reclam pentru ameninţarea pe care aţi făcut-o în privinţa unui vor democratic ce se putea da în Consiliul Local. Nu voi tolera nişte ameninţări care nu-şi au locul. Ameninţările şi politicul ar trebui lăsate de-o parte. Noi ar trebui să găsim soluţii viabile pentru târgovişteni", a răspuns Gabriel Boriga.

Sursa: www.incomod-media.ro

Aţi aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe targoviste@adevarul.ro!

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite