CĂUTĂRI Andreea Viorela Dinu e dispărută de o săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A plecat sâmbăta trecută de acasă şi nimeni nu ştie unde este.

Andreea Viorela Dinu are 15 ani, este din Pucheni, dar învaţă în Târgovişte, la Grupul Şcolar Electrotehnic “Spiru Haret”. Părinţii nu mai ştiu nimic de ea de o săptămână. “De sămbăta trecută a dispărut şi nimeni nu a mai văzut-o de atunci. Ea e fată cuminte, învaţă bine şi nu are absenţe. Nu s-a mai întâmplat să dispară aşa. Chiar dacă nu o vedem zile întregi, pentru că stă în oraş în gazdă, vorbim mereu la telefon. Dar de o săptămână n-am primit niciun semn”, povesteşte Viorel Dinu, tatăl fetei.

Părinţii cred că fata a fost răpită
Poliţia a început cercetările, dar nu a aflat nimic nou. “Noi am anunţat Poliţia, s-au făcut cercetări, dar până acum nu a găsit nicio informaţie. Credem că cineva a răpit-o, altfel ne-ar fi sunat. Ea e cuminte, dar o fi intrat într-un anturaj, nu ştim la ce să ne mai gândim”, spune deznădăjduit tatăl minorei.
Părinţii fac un apel către oricine ar putea să ofere o informaţie în legătură cu fata lor. Aceasta are următoarele semnalmente: 1,70 m înălţime, 55 kg greutate, ochi albaştri, păr blond, faţă ovală. Are o cicatrice, în urma operaţiei de apendicită. La data dispariţiei era îmbrăcată cu blugi albaştri, bluză de culoare neagră şi purta pantofi sport negri.

Tot mai multe minore dispar în Dâmboviţa
În ultimele luni, poliţia a înregitrat mai multe cazuri de minore dispărute. “În general, este vorba despre fete din mediul rural. De obicei nu se înţeleg cu părinţii, dar nu putem face un tipar”, a declarat Ioana Preda, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Dâmboviţa.
Persoanele care pot ajuta cu informaţii în cazul minorei dispărute sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de telefon 112.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite