CA-N FILME! VIDEO Pistolarul de pe Centrul Vechi, filmat când flutura arma pe la nasul angajaţilor unei săli de jocuri. Porecla sa e “Killer”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Killer a creat panică în Târgovişte
Killer a creat panică în Târgovişte

“Killer”, bărbatul de 30 de ani care a tras cu pistolul în mai multe localuri din Târgovişte, a fost la un pas de a repeta tragedia din Bucureşti, în care un angajat al MAI a intrat într-un salon de coafură şi a împuşcat 8 persoane. Imagini cutremurătoare au fost suprinse de camerele de luat vederi amplasate într-o sală de pariuri din oraş.

Bărbatul care a tras două focuri de armă şi a rănit cu un cuţit un alt bărbat într-o pizzerie din Târgovişte a fost arestat preventiv, sâmbătă, de Judecătoria Târgovişte, poliţiştii stabilind că acesta nu a folosit un pistol cu bile, ci unul cu gaze de muniţie cu zgomot.

Agresorul a fost audiat mai multe ore de poliţişti şi de procurorul de caz, fiind reţinut pentru 24 de ore de procurorii Parchetului Judecătoriei Târgovişte.

Ulterior, bărbatul de 30 de ani a fost prezentat, sâmbătă, magistraţilor Judecătoriei Târgovişte, care au emis mandat de arestare preventivă, pentru 29 de zile pe numele acestuia.

Pe parcursul audierilor, oamenii legii au stabilit că agresorul nu a folosit un pistol cu bile, aşa cum s-a comunicat iniţial, ci un pistol cu gaze cu muniţie de zgomot, calibru nouă milimetri.

"Procurorii Parchetului Judecătoriei Târgovişte au dispus reţinerea pentru 24 ore a tânărului pentru lovire şi alte violenţe, distrugere, deţinere şi uz fără drept de arma neletala supusa autorizării, port ilegal de armă albă în loc public, fiind vorba de un cuţit, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Ulterior magistraţii Judecătoriei Târgovişte au dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 29 de zile. Cât priveşte arma, aceasta nu este un pistol cu bile, ci un pistol cu gaze cu muniţie de zgomot, calibru nouă milimetri, suspus autorizării, o arma neletală", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, comisar Mihaela Savu.

 

Bărbatul a fost dus în arestul IPJ Dâmboviţa. Agresorul a declarat că tras cu pistolul şi l-a lovit cu cuţitul pe fostul său cumnat deoarece i se interzicea să îşi vadă copilul.

"De trei-patru luni nu mi-am mai văzut baieţelul. Nu mă lasă să-l văd, nu mă lasă nici să-l aud la telefon", a spus Gabriel Nastase.

La rândul său, victima a spus că până în momentul incidentului agresorul nu l-a mai ameninţat.
"M-a atacat, el avea de împărţit ceva cu fosta soţie, sora mea, că nu poate să vadă copilul. M-a lovit cu cuţitul în cap, pe burtă, la piciorul stâng. Eu eram în pizerie, el m-a găsit acolo, a scos pistolul a tras două focuri în sus, apoi m-a lovit cu cuţitul. Până acum nu m-a ameninţat. Eu ştiu că are un pistol de nouă milimetri", a declarat Ion Cioalcă.

Gabriel Năstase este recidivit, el fiind închis pentru furt şi eliberat în urmă cu doi ani. În prezent, mai este cercetat pentru o altă faptă de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor.

Un bărbat din Târgovişte a tras, vineri seară, două focuri de armă cu un pistol cu bile într-o pizzerie din oraş şi l-a ameninţat cu cuţitul pe fostul său cumnat, rănindu-l la cap şi la un picior.

Bărbatul rănit, fostul cumnat al agresorului, are 28 de ani, iar în urma conflictului a fost transportat la spital.

Ulterior, agresorul a fugit de la locul faptei, fiind însă prins de poliţişti într-un bar din centrul vechi al municipiului Târgovişte. Înainte de a fi prins, bărbatul a spart geamul unei case de pariuri sportive din zonă şi a ameninţat-o pe casieră cu pistolul, fără să o rănească.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite