Buluceală la târgul de joburi de la Dărmăneşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 2.000 de dâmboviţeni veniţi din toate colţurile judeţului au ocupat zona din faţa Primăriei Dărmăneşti pentru a participa la bursa locurilor de muncă, organizată astăzi de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă, în vederea selecţiei de personal pentru Grupul Eurotion Electronics.

Oamenii s-au înghesuit chiar şi de la 5:00 dimineaţa, pentru a fi siguri că ajung să depună un CV pe masa angajatorului chinez. Au existat 16 mese de lucru, unde reprezentanţii firmei şi ai AJOFM ofereau detalii cu privire la locurile de muncă disponibile şi unde se primeau, totodată, CV-urile şomerilor.

Se vor efectua angajări lună de lună

Cum ne-au obişnuit deja românii, unde este coadă iese şi scandal, iar, la Dărmăneşti, a fost nevoie de intervenţia jandarmilor şi a poliţiştilor pentru a face ordine. De altfel, militarii jandarmi au folosit o bandă limitatoare pentru ca oamenii să nu încurce circulaţia rutieră pe DN 72, Târgovişte-Ploieşti.



Primarul comunei Dărmăneşti, Matei Gheboianu, le-a vorbit aplicanţilor pentru un job despre importanţa acestei investiţii, punând accent pe faptul că este cea mai mare din ultimii ani. În localitate se va construi şi un liceu, unde să fie pregătite viitoarele cadre care vor lucra în fabrica de electronice.

„Este o gură de oxigen pentru judeţul nostru venirea acestei firme. În momentul de faţă, purtăm discuţii cu numeroase societăţi de producţie. Sperăm să scădem rata şomajului în zona Moreni şi, implicit, în judeţ”, a precizat Florin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, prezent la Bursa de la Dărmăneşti. Fabrica se va întinde pe o suprafaţă de 10 hectare şi va oferi locuri de muncă pentru 2.251 de oameni.

image
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite