Bugetul județului pentru 2012, încă un măr al discordiei?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nici anul acesta, județul Dâmbovița nu va avea prea curând un buget, dacă partidele politice nu vor ajunge rapid la consens. Social-democrații și-au arătat deja nemulțumirea cu privire la poiecția de buget și solicită intrarea la negocieri.

PSD-iștii cer ca bugetul să respecte interesele locuitorilor județului, nu pe cele de partid. ”Am solicitat o situație clară a asocierilor cu autoritățile administrațiilor publice locale, planificarea lucrărilor și sursele din care vor fi sigurate fondurile necesare pentru aceste lucrări, fiindcă am constatat anul trecut că pentru localitățile conduse de primari PSD nu au mai existat fonduri, fiind programate pentru trimestrul IV, iar bugetul nu a fost realizat în totalitate”, precizează senatorul Adrian Țuțuianu..

Mai precizează demnitarul că se doresc precizări în plus cu privire la alocările financiare pentru capitolul sport și cu privire la subvențiile de 17 miliarde de lei prevăzute la Serviciul de Apă și canalizare.

Încă un punct sensibil în proiectul de buget este cel legat de investițiile din munte – Cabanele Dichiu și Podul cu Florile, plus campingul Zănoaga, pentru care se dorește alocarea a 60 de miliarde de lei vechi, în condițiile în care anul trecut aceste lucrări au beneficiat și anul trecut de foarte mulți bani.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite