Târgovişte: A revenit mania biletelor de Bingo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul joc de bingo de la un post tv naţional a scos târgoviştenii din casă. Sute de oameni au ieşit să îşi cumpere bilet în speranţa că vor câştiga mulţi bani cu doar 1,6 lei, cât costă un tichet. La seria de trei bilete oamenii mai primesc un talon gratuit pentru a participa la extragerea telefonică.

„Oamenii îşi pun mari speranţe în acest joc, ei speră să câştige cât mai mulţi bani şi să se îmbogăţească peste noapte. Numărul vânzărilor a crescut simţitor faţă de sâptămâna trecută şi ne aşteptăm ca de săptămâna viitoare să se dubleze“, spune Alexandru Călin , 20 de ani, agent de vânzări.

Conform vânzătorilor ambulanţi de bilete, acest joc este preferat de persoanele de vârsta a doua, şi mai puţin de bătrâni. „Vin oameni cu vârste cuprinse între 25 şi 45 de ani, bătrânii mai puţin. Din cauza crizei toată lumea speră să câştige“, spune agentul de vânzări Claudia Iorga, de 23 de ani.

Există şi târgovişteni care investesc mai mult pentru a câştiga. „ Zilele acestea a venit o doamnă care a luat bilete în valoare de 200 de lei, iar pe ziua respectivă am avut cea mai mare vânzare de 10 milioane de lei vechi“, mai spune Claudia.

Chiar dacă joacă, mulţi localnici încă au reţineri. „ Nu au prea mare încredere în acest joc pentru că le este teamă să nu se repete problemele din anii trecuţi, când biletele nu ajungeau la Bucureşti. Asta este prima întrebare a lor. După ce le explic că avem o maşină de la sediu care se ocupă de transportul lor, ei se mai liniştesc şi întreabă de premiul cel mare“, spune Alexandru Călin.

Bingo, mai ieftin decât Loto


Preţul unui bilet la jocul de Bingo televizat este mult mai mic decât cel al unei variante la Loto 6 din 49. „Mai degrabă dau 1 leu şi 60 de bani aici decât nenorociţilor de la Loterie 4 lei. Măcar aici vedem extragerea şi nu e cu bile, ca să ne ia ochii”, spune Andreea Scripcaru, o pensionară de 71 de ani.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite