Târgovişte: Un bărbat din Bezdead a murit strivit de propria căruţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgovişte: Un bărbat din Bezdead a murit strivit de propria căruţă
Târgovişte: Un bărbat din Bezdead a murit strivit de propria căruţă

Ion Dobre, în vârstă de 55 de ani a plecat la ora 19, în pădurea din Bezdead, însoţit de un tânăr de 18 ani.

Avea de gând să îşi facă provizii de iarnă, mai ales că frigul a venit mult mai devreme în acest an. Şi-a încărcat căruţa până la refuz şi a plecat către casă. La un moment dat, pe marginea râului Bizdidel, din cauza unor denivelări, căruţa s-a dezechilibrat, a intrat în balans şi s-a răsturnat. Din nefericire, Ion Dobre a fost surprins de încărcătură şi a decedat.

Bărbatul se întorcea către casă

Nu mai avea decât câteva sute de metri până să ajungă acasă unde îl aştepta soţia sa. Fiul acestuia, în vârstă de 23 de ani, este plecat la muncă în străinătate.

Aproape zece localnici s-au chinuit mai bine de o jumătate de oră că să scoată trupul neînsufleţit al bărbatului de sub grămada de lemne.  “S-a răsturnat căruţa din cauza unui mal de pământ şi l-a omorât. Strângea şi el lemne să treacă peste iarna care se anunţă foarte lungă”, a declarat unul dintre lacalnicii prezenţi la locul tragediei.

Ion Dobre, era electrician la Staţia de Înaltă Tensiune de la Cariera Lespezi.

 “Nu avem suspiciuni asupra cauza morţii bărbatului. Acesta se întorcea de la tăiat de lemne împreunpă cu un tânăr de 18 ani. Căruţa plină cu lemne s-a răsturnat peste el din cauza unei denivelări, provocând decesul acestuia. Vom cerceta toate cauzele şi împrejurările în care s-a produs acest eveniment rutier”,a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, subinspector Ioana Preda.

Trupul neînsufleţit al căruţaşului a fost transportat la morga spitalului din Târgovişte.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite