Bebeluş adus în comă la spital din cauza frigului. Fratele său geamăn este şi el pe mâna medicilor.

0
Publicat:
Ultima actualizare:
No title
No title

Medicii de la Găeşti au avut parte, astăzi, de un caz cutremurător. Doi gemeni, în vârstă de un an, au fost aduşi îngheţaţi la propriu, din cauza frigului. Unul dintre ei este în comă de gradul doi, fiind adus în şoc hipotermic.

„Au fost aduşi în cursul dimineţii doi sugari gemeni de la Ludeşti, în stare critică, amândoi cu bronhopneumonie iar unul cu hipotermie şi în comă. Acesta din urmă este mai bine acum, am reuşit să îl stabilizăm. Mama ne-a spus că ceilalţi copii au lăsat uşa deschisă în timpul nopţii şi că s-a făcut extrem de frig în casă”, ne-a povestit Maria Preda, asistentă la Spitalul din Găeşti.

Medicii au făcut minuni pentru a-i ţine în viaţă însă sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire ale micuţilor.  Mama celor doi gemeni, în vârstă de 33 de ani, mai are acasă încă patru copii minori, iar cel mai mare are 13 ani.



Aceasta spune că i-a adus la spital pe cei doi pentru că începuseră să tuşească foarte rău. “Au răcit. Am văzut că tuşea foarte rău. Nu îmi dau seama ce s-a întâmplat pentru că am făcut focul în cameră. Îi am şi pe ceilalţi acasă, printre care şi unul de 13 ani şi nu a răcit niciunul niciodată. Copiii au ieşit afară şi probabil s-a făcut frig în cameră, că altfel nu îmi explic”, spune Mariana Petre, mama bebeluşilor gemeni.

Asistenţii sociali urmează să facă o anchetă în acest caz.


No title
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite