Bazinul de înot din Micro III a fost deschis publicului. GALERIE FOTO!!!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrările au demarat în vara anului trecut şi se ridică la 550.000 de euro. Târgoviştenii pasionaţi de înot nu mai sunt obligaţi să meargă la Bucureşti, Braşov sau Piteşti.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA CUM ARATĂ NOUL BAZIN DE ÎNOT DIN TÂRGOVIŞTE

S-a împlinit un vis mai vechi al târgoviştenilor, care doreau să poată beneficia de un bazin de înot de capacitate olimpică. Investiţia este binevenită, chiar dacă se definitivează într-o perioadă de crudă austeritate. În Târgovişte, Găeşti şi Pucioasa există o mulţime de copii şi adolescenţi cu aptitudini de înotători care, pentru a-şi urma pasiunea, erau obligaţi să meargă la Bucureşti sau la Piteşti. Acum, se pot antrena, fie vară, fie iarnă, în condiţii excelente aproape de casă, la bazinul de înot din incinta Clubului Sportiv Municipal Târgovişte, lângă Şcoala “Matei Basarab” din microraionul III. Având 25 metri lungime, 6 culoare de concurs şi o plajă aferentă de 316 metri pătraţi, bazinul se încadrează în dimensiunile semiolimpice şi va putea fi utilizat pe tot parcursul anului, întrucât va beneficia de încălzire centrală pe perioada sezonului rece, atât pentru apă, cât şi pentru aer. Clădirea este una multifuncţională, fiind dotată cu aer condiţionat, bar şi sală de mese, vestiare, saună, duşuri, grupuri sanitare moderne. Investiţia a depăşit 500.000 de euro.

Preţuri accesibile
Arena este deservită de 12 persoane: un administrator, doi asistenţi medicali, trei recepţioneri-casieri, trei salvatori de ştrand, un mecanic de întreţinere şi două femei de serviciu. Momentan, aceştia au fost detaşaţi de la alte direcţii din cadrul Primăriei Târgovişte, întrucât angajările în administraţie sunt blocate prin hotărâre de guvern. Taxele de acces la bazinul de înot sunt accesibile pentru orice buzunar: 10 lei/zi pentru adulţi; 5 lei/zi pentru copiii cu vârsta sub 14 ani şi 7 lei/zi în cazul elevilor, studenţilor şi grupurilor organizate de peste 10 persoane. Pasionaţii de înot vor putea să contracteze şi abonamente lunare, trimestriale sau semestriale, caz în care preţul scade considerabil: 200 de lei pentru o lună; 525 de lei pentru trei luni şi 600 de lei pentru şase luni. Târgoviştenii vor avea la dispoziţie şi instructori de înot pentru a lua lecţii. Gabriel Boriga, primarul municipiului Târgovişte, a declarat că intenţionează să construiască încă un bazin de înot la aceleaşi domensiuni. Aşteaptă însă să vadă cât de solicitat va fi cel inaugurat astăzi.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite