Bazinul de înot aşteaptă personalul de deservire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zestrea edilitară a Târgoviştei s-a îmbogăţit cu un bazin acoperit de înot, de dimensiuni semiolimpice, situat în microraionul III, în incinta Clubului Sportiv Şcolar.

Deşi este gata, bazinul nu a fost deschis publicului, întrucât nu s-a angajat personalul de deservire, iar taxele de acces au fost aprobate abia în şedinţa Consiliului Local Târgovişte de săptămâna aceasta. Urmare deciziei aleşilor, în scurt timp, vor fi detaşate, de la alte instituţii subordonate Primăriei Târgovişte, 12 persoane care vor ocupa, până la deblocarea angajărilor în administraţia publică, următoarele posturi: administrator, asistent medical, îngrijitor, recepţioner/casier, salvator de ştrand şi mecanic de întreţinere. „Este minimul de personal necesar pentru buna administrare a bazinului de înot, care va funcţiona zilnic între orele 8.00 - 23.00”, spune primarul Gabriel Boriga.

Taxe ca la Piteşti, Braşov şi Bacău

În ceea ce priveşte nivelul taxelor, edilul Târgoviştei susţine că au avut ca punct de plecare o medie a tarifelor ce se percep la Braşov, Piteşti şi Bacău. Consilierii municipali au votat următoarele taxe de acces la bazinul de înot: 10 lei/zi pentru adulţi; 5 lei/zi pentru copiii cu vârsta sub 14 ani şi 7 lei/zi în cazul elevilor, studenţilor şi grupurilor organizate de peste 10 persoane. Pasionaţii de înot vor putea să contracteze chiar şi abonamente lunare, trimestriale sau semestriale, caz în care preţul scade considerabil: 200 de lei/lună; 525 de lei/trei luni şi 600 de lei/şase luni. Bazinul are o lungime de 25 de metri şi şase culoare, iar valoarea investiţiei a depăşit 500.000 de euro. „Era nevoie de un bazin de înot la Târgovişte. Trebuie să fim conştienţi de faptul că activităţile recreative asigură copiilor noştri o condiţie fizică mai bună şi le dezvoltă şi aptitudini de a învăţa”, a declarat primarul Gabriel Boriga.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite