Bază sportivă omologată FIFA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Târgoviştenii pot juca fotbal şi tenis cu piciorul atât ziua, cât şi în nocturnă. Tarifele pentru o oră de acces pe unul dintre cele trei terenuri variază, în funcţie de intervalul orar, între 50 şi 90 de lei.

Fotbal ca pe terenurile echipei Internazionale Milano, asta pot să experimenteze târgoviştenii care aleg să meragă la baza sportivă Top Sport. Situată la ieşire din oraş spre Valea Voievozilor, ea s-a redeschis în această săptămână şi are oferte atrăgătoare pentru cei care vor să facă mişcare. Cele trei terenuri amenajate cu gazon sintetic de calitate îşi aşteaptă jucătorii. „Avem două terenuri de fotbal şi unul de tenis cu piciorul, iar gazonul este omologat FIFA şi UEFA. Lungimea firului de gazon este de 5,5 centimetri. Gazonul este identic cu cel de la bazele de pregătire ale echipei Internazionale Milano”, a declarat pentru „Adevărul de Seară” George Adrian Văduva, patronul bazei sportive.

Nocturnă pentru microbişti

Preţul pentru o oră de joc este diferenţiat în funcţie de intervalul orar. „Avem program non-stop şi am scăzut şi preţurile. În fiecare zi, de luni pănâ duminică, până la ora 17.00, o oră costă 50 de lei. Între orele 17.00-20.00, taxa este de 70 de lei, iar după ora 20.00 şi până dimineaţa o oră costă 90 de lei. Avem şi instalaţie de nocturnă modernă, aşa că-i aşteptăm şi noaptea pe iubitorii de sport”, spune George Adrian Văduva. Clienţii nu au întârziat să apară. „Am auzit de la nişte prieteni de terenurile de aici şi am venit să mă conving. Oferta este avantajoasă”, crede Alexandru Udrea, un târgoviştean de 22 de ani.

Reduceri pentru liceeni competitivi

Tinerii care vor să joace fotbal sau tenis cu piciorul au un motiv în plus să vină la baza sportivă. Li se oferă o reducere celor care doresc se se înscrie la o competiţie între liceeni. „Le oferim posibilitatea de a desfăşura aici, în timpul zilei, jocurile pentru o cupă între liceeni. Taxa ar fi de 30 de lei pe oră. Nu ne interesează altceva. Noi le oferim locaţia, ei pot să strângă bani pentru premii”, spune patronul bazei.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite