Bătut măr de poliţiştii de la Hulubeşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Ilie
Gheorghe Ilie

Un bărbat de 49 de, din localitatea dâmboviţeană Hulubeşti, spune că a fost rupt în bătaie de şeful de post şi ajutorul acestuia, fără nicio vină. Bietul om se dusese cu o nepoţică la Primărie pentru a se interesa de ajutorul de încălzire. La un moment dat, s-a trezit că este “umflat” de poliţişti.

Mi-a dat cu spray de mă ardea

Gheorghe Ilie spun că oamenii legii i-au dat cu spray lacrimogen în ochi, i-au pus cătuşele şi l-au dus la post, unde l-au bătut cu sânge rece. “M-a lovit în stomac. M-a lovit în gură. Mi se mişcă dinţii. Mi-a dat cu spray de mă ardea faţa de ziceai că mi-a dat cu ardei iute. Au zis că mă duc pe gârlă şi mă bat şi mai rău, că mă abandonează acolo”, a declarat bărbatul. Toate insistenţele sale de a nu-l mai maltrata nu au avut niciun efect asupra oamenilor legii. După ce l-au “cotonogit”, l-au urcat în maşină pentru a-l duce la Poliţia din Găeşti, în vederea continuării cercetărilor. Fiindcă nu i s-a găsit vreo vină poliţiştii l-au abadonat în stradă, bătut şi plin de sânge. Familia l-a transportat de urgenţă la Spitalul Universitar, unde medicii au constatat că are umărul dislocat şi dantura ruptă.

Martorii susţin că Gheorghe Ilie nu a făcut nimic.

Cei care au asistat la întreaga scenă spun că omul nu a comis nici măcar o contravenţie. Toată lumea consideră că a fost vorba despre un abuz grav. Gheorghe Ilie, după ce-şi va scoate certificatul medico-legal, este hotărât să-i reclame pe poliţişti la Procuratură.

Reprezentanţii IPJ Infirmă cele spuse de bărbatul de 49 de ani. "Cineva a sunat la 112 că o persoană în stare de ebrietate face scadanl în primărie. Poliţiştii s-au dus acolo, l-au luat la secţie şi l-au amedant. Nu l-au bătut", spune inspectorul Ioana Preda, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite