Târgovişte: Bătrână de 70 de ani dispărută de acasă de şapte zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgovişte: Bătrână de 70 de ani dispărută de acasă de şapte zile
Târgovişte: Bătrână de 70 de ani dispărută de acasă de şapte zile

Poliţiştii dâmboviţeni efectuează cercetări pentru găsirea unei femei în vârstă de 70 de ani, din localitatea Răzvad, care a plecat de acasă acum o săptămână de zile şi nu a revenit până în prezent.

Primii care au fost sesizaţi de dispariţia femeii au fost lucrătorii Postului de Poliţie Răzvad. Cea care a apelat la poliţie a fost chiar fata batrânei. Din verificările poliţiştilor a reieşit faptul că, Dulea Niculina, în vârstă de 70 de ani, domiciliată în localitatea Răzvad, a plecat în mod voluntar de acasă având în vedere este bolnavă psihic având ca diagnostic - schizofrenie panaroidă.

Potrivit unui comunicat al IPJ Dâmboviţa, semnalmentele femeii sunt 1,50 metri înălţime, 55 kg, păr cărunt, tuns scurt şi faţa rotundă. Aceasta nu prezintă semne particulare iar la data dispariţiei purta pantaloni de stofă de culoare neagră, pulover culoare de deschisă şi era încălţată cu papuci.

Este urmărită naţional pentru dispariţie de la domiciliu.


Purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, subinspectorul Ioan Predam a declarat pentru Adevărul de Seară că Dulea Niculina este dată în urmărire naţională. “Vă rugăm să ne sprijiniţi pentru găsirea persoanei dispărute prin publicarea semnalmentelor. Persoanele care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de telefon 112”, a declarat Ioana Preda.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite