UPDATE VIDEO Fimul scandalului de la Spitalul Judeţean Târgovişte unde un tânăr de 15 ani îşi face dreptate cu bâta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandalagiii de la Spitalul Judeţean din Târgovişte au fost reţinuţi şi sunt audiaţi în acest moment, după ce au agresat o asistentă şi au spart mai multe geamuri şi o uşă în cadrul instituţiei medicale.

UPDATE 17.05  Un băiat de 15 ani din oraşul dâmboviţean Găeşti, fost handbalist, identificat de poliţişti în urma vizionării imaginilor de pe camerele de supraveghere ale Spitalului Judeţean din Târgovişte ca fiind persoana ce a lovit cu bâta în incinta Unităţii de Primiri Urgenţe este cercetat de poliţişti.

Potrivit anchetatorilor, băiatul va fi supus unui examen neuropsihiatric pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptei, potrivit Mediafax.

Tânărul de 25 de ani şi doi prieteni ai săi, toţi din Târgovişte, vor fi prezentaţi procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Găeşti cu propunerea de reţinere pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore sub acuzaţiile de ultraj contra bunelor moravuri, distrugere şi loviri şi alte violenţe.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dâmboviţa, dosarele scandalurilor de la discoteca din Dragodana şi Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte au fost conexate şi toate audierile se desfăşoară la sediul Poliţiei din oraşul Găeşti. Surse din rândul anchetatorilor au declarat că minorul de 15 ani, din Găeşti, văr cu tânărul de 17 ani, a recunoscut că a intrat cu bâta în unitatea medicală de la Târgovişte.

Şapte persoane suspectate că sunt implicate în scandalul de la discoteca din comuna dâmboviţeană Dragodana şi în cel de la Spitalul Judeţean din Târgovişte, în urma căruia o asistentă a fost agresată, iar mai multe geamuri şi o uşă au fost sparte, sunt audiate, duminică, de către poliţişti.

Mai multe persoane înarmate cu bâte şi răngi au intrat în Spitalul Judeţean Târgovişte pentru a se răzbuna pe un tânăr adus la spital pentru îngrijiri, după un scandal care a avut loc înainte într-o discotecă, în urma scandalului o asistentă fiind agresată şi câteva geamuri şi o uşă fiind sparte.

Potrivit anchetatorilor, la Poliţia din Târgovişte sunt audiaţi tânărul de 25 de ani care a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale după scandalul din discoteca din Dragodana şi doi bărbaţi din anturajul său.

De asemenea, la Poliţia din Găeşti sunt audiaţi tânărul de 17 ani şi alţi trei prieteni ai săi, două femei şi un bărbat, toţi patru fiind suspectaţi că au participat la spargerea a două geamuri ale Unităţii de Primiri Urgente a Spitalului şi la distrugerea lunetei autoturismului ce aparţine tânărului de 25 de ani.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au întocmit dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire şi distrugere, cercetările continuând în scopul dentificării tuturor persoanelor implicate în conflict şi tragerii acestora la răspundere penală, atât în cazul de la Dragodana, cât şi în cel de la Târgoviste.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, comisar Mihaela Savu, în urma altercaţiei, mai multe geamuri şi o uşă de la spital au fost sparte, întreaga scenă fiind surprinsă de camerele de supraveghere.

"Întreg scandalul a pornit iniţial într-o discotecă din comuna Dragodana între doi tineri, unul de 17 ani, din Găeşti, şi altul de 25 de ani, din Târgovişte. Ambii au ajuns la spital pentru a primii îngrijiri medicale. Cel de 17 ani la spitalul din Găeşti, iar celălalt la spitalul din Târgovişte", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, comisarul Mihaela Savu.

La doar două ore de la primul scandal, rudele şi prietenii tânărului de 17 ani au venit înarmaţi la Târgovişte pentru a se răzbuna.

Spitalul, expus în faţa bătăuşilor

"S-a prezentat un pacient cu plăgi tăiate, iar la două ore au apărut alţii implicaţi în conflict şi l-au agresat pe cel aflat la tratament, un tânăr de 25 de ani, o infirmieră a fost luată ostatecă şi pusă în faţa agresorului, nu a fost lovită, dar este în stare de şoc.
La toate spitalele este aşa, nu avem decât un portar, care nu este personal de pază este un portar care nu poate interveni, numai jandarmii pot interveni în astfel de situaţii", declara directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, dr Carmen Marcu.

Directorul a afirmat că nu este primul incident care are loc în această unitate medicală.

"Suntem tot timpul expuşi în faţa unor astfel de evenimente, nu este prima oară când personalul medical este expus unor astfel de pericole, când viaţa le e pusă în pericol", a declarat directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, dr Carmen Marcu.

Referitor la răniţi, Carmen Marcu a spus că unul dintre ei avea plăgi superficiale la un braţ, celălalt spunea că are traumatisme craniene, însă acest lucru nu s-a confirmat, astfel că niciunul nu a necesitat internarea.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite