Bătaie pe locurile de muncă de la fabrica Renault

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriel Afrăsinel, în vârstă de 65 de ani, este unul dintre cei care îşi doresc un loc de muncă la Renault
Gabriel Afrăsinel, în vârstă de 65 de ani, este unul dintre cei care îşi doresc un loc de muncă la Renault

Centrul de la Titu a început, de astăzi, să îşi caute angajaţi. La bursa locurilor de muncă special creată pentru Renault s-au prezentat circa 1.000 de persoane, deşi au fost scoase la concurs 40 de posturi.

Bursa locurilor de muncă pentru Centrul Renault de la Titu este un succes nesperat. Potrivit repreyentanţilor Agenţiei Judeţeane pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Dâmboviţa, astăzi, în prima zi a bursei, s-au prezentat aproape 1.000 de persoane care vroiau unul din cele 40 de posturi puse la bătaie. Până în luna septembrie a acestui an Renault Technologie Roumanie va da în folosinţă, la Titu, dispozitivele de testare.

40 de locuri
Angajatorii, vor ca astăzi şi mâine, să poată să aleagă cele mai calificate 40 de persoane în funcţiile de inginer ingineri, tehnicieni şi muncitori.
Târgoviştenii au venit în număr mare încă de la ora 8 dimineaţă, deşi bursa începea la ora 10.00. Printre ei s-a numărat şi Gabriel Afrăsinel, în vârstă de 65 de ani, care de două luni de zile nu mai are niciun loc de muncă.

„Am 37 de ani de experienţă în meseria de lăcătuş. Sper să îmi pot găsi un loc de muncă la Renault pentru că soţia mea este bolnavă şi practic decât eu aş mai fi în stare să aduc bani în casă. Problemă mare este cu vârsta mea. Ştiţi că angajatorii se uit cam cruciş la cei mai în vârstă, dar nu mă dau bătut”, ne-a povestit Gabriel Afrăsinel.

Joburi scoase la bătaie

Angajatorii au scos la bătaie posturi precum coordonator post central de securitate, inspector protecţia civilă, centru tehnic PSI, pompier, specialist prestaţii vehicule, tehnician preparare vehicul specialist HIL, specialist optimizare energetică instalator, electrician, specialist frigotehnist, logistician, gestionar, magaziner, pregătiror-ambalator, operator utilaj curăţenie exterioară şi dezăpezire. Bursa locurilor de muncă pentru Centrul Renaul se va încheia mâine.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite