Bătaie cu săbii şi bâte la Ungureni-Măneşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din sat şi fiul său au ajuns bătuţi la spital, în urma unui conflict spontan petrecut pe malul râului Dâmboviţa.

Nicolae Bădiceanu spune că 20 de romi din Drăgăeşti, înarmaţi cu bâte şi săbii, au venit la râu, porniţi să-şi răzbune un prieten care, în opinia lor, fusese jignit de fiul lui Nicolae, Cătălin.

Băiatul, lovit la ureche cu o sabie, ne-a declarat că se afla cu fratele său la Dâmboviţa, fiindcă vroiau să facă baie, când au văzut cum un tânăr rom o bătea pe o fată. Adolescentul a încercat să-l domolească pe bătăuş. I-a spus să o lase în pace, după care şi-a văzut de treabă. La puţin timp, a văzut cum vine grupul înarmat de peste râu. De fircă, l-au sunat pe tatăl lor.

"Eram la loc, la prăşit. M-au chemat copiii. Mi-au spus că sunt bătuţi. Aveau bâte, o sabie... Ostentativ, au înfinpt-o în faţa mea în pământ. I-am întrebat de ce au venit cu sabia", povesteşte Nicolae Bădicioiu.



Nu a durat mult şi romii l-au luat la bătaie pe bărbat. L-au lovit cu picioarele, cu pumnii.

"Băiatului meu i-au dat cu sabia în cap. Pe mine m-au lovit cu o sticlă şi cu pumnii".

Cătălin Bădicioiu ne-a spus că nu i-a mai văzut niciodată pe acei tineri răzbunători şi că nu a fost niciodată în conflict cu ei.

Incidentul a fost anunţat şi la Poliţie. Până la această oră, nu ştim dacă s-a declanşat o anchetă.

image

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe targoviste@adevarul.ro!

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite