Bărbat dat dispărut de la o nuntă, găsit, aseară, înecat în Ialomiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nimeni nu îşi explică ce s-a întâmplat cu el şi mai ales de ce s-a aruncat în râu. Este vorba de un bărbat de 48 de ani, din localitatea dâmboviţeană Băleni, care a fost dat dispărut de la o nuntă, weekendul trecut, şi care, aseară, a fost găsit fără viaţă, pe râul Ialomiţa.

Descoperirea macabră a fost făcută la marginea oraşului Târgovişte, de câţiva copii care se aflau la pescuit. Aceştia au sunat la 112 iar oamenii legii au sosit imediat la faţa locului. Victima era chiar în mijlocul albiei, pe o insulă de pietriş. Un pompier a reuşit să ajungă la cadavru şi să-l lege pentru a fi scos la mal. “Intervenţia nu a fost dificilă dar putea să fie dificilă dacă nu interveneam la timp, pentru că aveau de gând să dea drumul la apă şi nu îl mai găseam”, a declarat plutonierul Nicolae Tudose, de la I.S.U Dâmboviţa.

După primele semnalemente, dar şi după declaraţiile rudelor, cadavrul este al barbatului disparut, duminică noaptea, de la o nuntă care a avut loc la un restaurant din apropierea râului Ialomiţa. În mod misterios, Raşcu Florea, 48 de ani, a plecat de la nuntă şi de atunici nimeni nu a mai vorbit cu acesta. Familia barbatului nu îşi închipuie ce l-a determinat pe acesta să plece de la nuntă fără să anunţe pe nimeni.



Bărbatul avea constituţie atletică iar la data dispariţiei era îmbrăcat cu o cămaşă de culoare gri cu mânecă scurtă, o pereche de pantaloni din stofă de culoare închisă şi purta o pereche de pantofi fără şiret de culoare neagră. Acesta a fost găsit în râu exact aşa cum era îmbrăcat când a plecat de la nuntă.

Trupul neînsufleţit al acestuia urmează a fi autopsiat pentru a se stabili exact cauza morţii. La prima vedere, bărbatul pare să nu aibă urme de violenţă pe corp.

image
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite