Bărbat dat dispărut acum patru luni, găsit descompus într-o pădure

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Când a plecat de acasă nu se gândea că avea să facă o descoperire înfricoşătoare. Este vorba despre o femeie din localitatea dâmboviţeană Bilciureşti, care în timp ce căuta lemne într-o pădure situată la marginea comunei, a dat peste osemintele unui om, situate lângă un pom.

Când şi-a dat seama despre ce este vorba a mers imediat la postul de poliţie şi le-a spus oamenilor legii despre cele întâmplate.

Oamenii legii s-au constituit în mai multe echipaje şi, ajutaţi de săteni, au pornit în căutarea cadavrului. Osemintele au fost găsite la câţiva kilometri de sat, într-o zonă greu accesibilă. Pentru a identifica persoana căreia îi aparţin rămăşiţele, poliţiştii au căutat în primul rând în registrul persoanelor dispărute. Astfel au dat de Dănuţ Tudor, în vârstă de 57 de ani, din Bilciureşti, dispărut din luna iunie 2010. „Cadavrul a fost găsit în jurul orelor 15.00, în zăvoiul Râului Ialomiţa, pe raza comunei Bilciureşti, de către o localnică. Familia a recunoscut pantalonii şi cămaşa cu care bărbatul era îmbrăcat în momentul dispariţiei”, a declarat agent Raluca Trandafir.

În urma verificărilor, s-a stabilit că Dănuţ Tudor, în vârstă de 57 de ani, a plecat de acasă pentru a se plimba. Suferea de mai multe boli, printre care Parkinson, epilepisie şi diabet zaharat. Din cauza bolii, medicul îi recomandase să se plimbe foarte mult. Bărbatul a urmat sfatul medicului numai că s-a rătăcit în pădure.
Cea care a confirmat că este vorba de Dănuţ Tudor este chiar mama sa, în vârstă de 73 de ani, Tudor Aurica.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Dâmboviţa urrmânnd ca în urma efectuării necropsiei să se stabilească cu exactitate cauza morţii.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite