Bănuit de zoofilie: Un bărbat din Colanu este acuzat că a abuzat sexual o căţeluşă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un amărăştean din satul Colanu, comuna Ulmi, este bănuit de unii localnici că întreţine relaţii sexuale cu o căţea.

Oamenii, oripilaţi de faptele consăteanului lor, au anunţat pe reprezentanţii Asociaţiei pentru Protecţia Animalelor  „Sufleţel” din Târgovişte.  Aceştia au sosit la faţa locului pentru a scoate din cocioaba bărbatului bietul animal care, după spusele vecinilor , era sechestrat de mai multe zile şi abuzat sexual. A fost chemată şi Poliţia. 

„Am fost sesizaţi de vecini pentru a interveni într-un caz foarte grav de zoofilie. Este prima dată când auzim de aşa ceva în Dâmboviţa. Am venit să luăm căţeluşa din casa acestui om. Se pare că a mai întreţinut  relaţii sexuale şi cu alte animale”,  spune Alexandru Marin,  preşedintele Asociaţiei „Sufleţel” din Târgovişte.

image

Anton Vasile, nervos , a deschis uşa şi a început să înjure pe toată lumea. De ocările lui nu au scăpat în primul rând vecinii care, în opinia bărbatului, îi vor răul. Nu a recunoscut că el s-ar fi pretat la asemenea fapte. 

„E un om violent, a bătut şi cai. Nu avem ce să-i facem. De-abia are un acoperiş deasupra capului. Eu nu l-am văzut personal violând căţeluşa, dar l-au văzut alţii. Noi am vrut să salvăm animalul. Am fost la el la uşă şi i-am spus să dea drumul căţelei pe care o ţinea închisă”,  povesteşte o femeie.

image

Vasile se pare că a mai stat câţiva ani în puşcărie, fiind acuzat că ar fi abuzat sexual o fetiţă.  Poliţia a declanşat cercetările. Dacă se dovedeşte că într-adevăr bărbatul a întreţinut raporturi sexuale cu animalul, va fi  anchetat pentru zoofilie. Pentru comiterea unei asemenea fapte riscă să petreacă mai mulţi ani după gratii.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe targoviste@adevarul.ro!

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite