Târgovişte: Bancomat vizat de hoţi, la Fieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgovişte: Bancomat vizat de hoţi, la Fieni
Târgovişte: Bancomat vizat de hoţi, la Fieni

Un bancomat, amplasat în sediul unui partid politic din oraşul dâmboviţean Fieni, a fost vizat, în această dimineaţă, de hoţi. Aceştia nu au reuşit să fure niciun ban, pentru că s-a declanşat alarma.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Dâmboviţa, Ioana Preda, a declarat, pentru “Adevărul de Seară”, că incidentul a avut loc în jurul orei 2.30 şi a fost sesizat de un poliţist comunitar aflat de serviciu în sediul primăriei din Fieni, care a observat flăcări în clădirea învecinată.

S-a folosit un aparat de sudură

Preda a precizat că hoţii au intrat în sediul unei organizaţii politice cu un aparat de sudură, pentru a putea tăia carcasa din tablă a bancomatului, astfel încât să poată avea acces la bani.

Senzorii de fum şi de mişcare s-au declanşat, astfel că hoţii au dispărut, înainte ca poliţia să ajungă la faţa locului.

A luat foc mobilieruldin încăpere

Au lăsat, însă, aparatul de sudură în funcţiune, iar mobilierul aflat în preajmă a luat foc, fiind distrus o parte din acesta. Pompierii de la Detaşamentul Titu au stins flăcările în scurt timp.

Poliţiştii dâmboviţeni au declanşat o anchetă pentru a stabili identitatea celor care au încercat să spargă bancomatul.

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite