Baciul la Târgovişte. Gică Popescu, este salvatorul fotbalului dâmboviţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De câteva luni, oficialităţile judeţene şi-au propus revigorarea fotbalului dâmboviţean, care de ani buni se zbate în anonimat. Pentru a realiza acest obiectiv, mai marii judeţului, au purtat mai multe runde de negocieri cu Gică Popescu şi Ion Crăciunescu.

Ieri a fost făcut primul pas al acestei colaborări dintre echipa CSM Târgovişte şi cei doi grei ai fotbalului românesc, la stadionul Eugen Popescu organizându-se un trial la care au fost chemaţi cei mai buni jucători de la echipele din diviziile judeţului.

Scopul acestei selecţii este, conform declaraţiilor oficialităţilor prezente la meci, formarea unei echipe competitive la Târgovişte. Având în vedere că CSM Târgovişte este ca şi retrogradată în liga a IV-a, la propunerea lui Gică Popescu, echipa ar putea să preia un loc în al treilea eşalon fotbalistic sau conform anumitor surse din fruntea sportului dâmboviţean, direct în liga a II-a.

"Oamenii care conduc oraşul şi judeţul acesta sunt dornici să facă ceva în fotbal şi cred că iniţiativa lor de a readuce fotbalul târgoviştean acolo unde merită este una cu şanse foarte mari de reuşită. Mă bucură faptul că la această primă acţiune au răspuns atâţia tineri. Vor urma şi altele, în săptămânile şi lunile care vin", a precizat fostul internaţional Gică Popescu.

Pompiliu Nedelcu, directorul Direcţiei de Sport Dâmboviţa, a declarat pentru Adevărul de Seară că selecţia pentru această nouă echipă de fotbal a târgoviştenilor a fost făcută în colaborare cu cei mai importanţi antrenori din judeţ, care în urma partidelor de la trial, au ales fiecare câte trei jucători şi fotbaliştii care au strâns cele mai multe voturi vor rămâne în vederile lui Gică Popescu şi Ion Crăciunescu.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite