BURSĂ 814 locuri de muncă sunt oferite absolvenţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Târgul de joburi se va desfăşura vineri, 23 septembrie, începând cu ora 10.00, în trei locaţii din judeţul Dâmboviţa - Clubul Studenţilor Târgovişte şi punctele de lucru ale Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Moreni şi Pucioasa.

Oferta conţine 814 posturi vacante, în domenii diverse: asigurări, informatică, comerţ, construcţii, confecţii textile, transporturi, alimentaţie publică.

1.719 absolvenţi sunt şomeri

“Până la această dată, în baza de date a AJOFM Dâmboviţa au fost înscrişi 1.719 absolvenţi din anul curent, din care 280 cu studii superioare, 1.527 care au finalizat o formă de învăţământ secundar superior sau postliceal şi 133 cu studii liceale sau şcoli de arte şi meserii”, spune Cătălin Niculae, director executiv AJOFM Dâmboviţa. În primele opt luni ale acestui an, s-au încadrat în muncă 210 absolvenţi. Pentru 36 dintre aceştia, patronii primesc subvenţii din bugetul asigurărilor pentru şomaj.

Participanţii la bursa locurilor de muncă din 23 septembrie vor fi ajutaţi de către consilierii de la Şomaj să-şi întocmească curriculum vitae şi vor fi învăţaţi cum să se comporte în timpul unui interviu pentru angajare. Pentru agenţii economici, vor participa la târgul de joburi şi consilieri juridici, care le vor oferi, la cerere, informaţii privind legislaţia muncii şi despre facilităţile acordate de stat pentru angajarea absolvenţilor.

Aţi aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe targoviste@adevarul.ro!

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite