BUNICA PENALĂ O femeie din Găeşti l-a bătut pe un elev de 9 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A mâncat bătaie de faţă cu toţi colegii de clasă, dar şi cu învăţătoarea. Este povestea unui elev de 9 ani, din Găeşti, care a încasat-o de la bunica unui elev de 7 ani, pe motiv că s-a îmbrâncit cu nepotul său. Acum, se pare, că directoarea şcolii îl vrea plecat din unitate, pe motiv că el a provocat scandalul.

Incindetul a avut loc ieri, într-o clasă a Şcolii Generale Găeşti, de faţă cu toţi copiii care au rămas încremeniţi de ce au putut să vadă. Potrivit poliţiei, Liposteanu Georgeta, de 56 de ani, care este bunica minorului de 7 ani, s-a dus la şcoală, unde l-a bătut pe Ionuţ Şerban, de 9 ani.

De frică, băiatul bătut cu palmele şi urechiat zdravăn de bunică, nu a spus nimănui cele întâmplate. De-abia astăzi, poliţia Oraşului Găeşti s-a sesizat din oficiu cu privire la acest caz şi a întocmit pe numele femeii agresive un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovire, urmând a se propune soluţie legală prin Parchet.

Strigător la cer este faptul că după ce a luat bătaie, conducerea unităţii şcolare îl vrea plecat tot pe Ionuţ Şerban, care este un băiat bun la învăţătură. Nu se va întâmpla aşa ceva, spune şefa Serviciului Public de Asisenţă Socială, din cadrul primăriei Găeşti.

„Ionuţ Şerban provine dintr-o familie destrămată cu două fetiţe şi un băiat. El a fost încredinţat tatălui care e plecat în străinătate, în Spania. El are un comportament mai rebel aşa. La şcoală, probabil că se mai ciondăneşte cu elevii, dar nu e nimic grav. Se pare că bunica celuilalt a fost în clasă la ei şi i-a dat câteva palme. El are rezultate bune la învăţătură. I-am propus bunicii sale, care vede de el, să intre într-un program de consiliere psihologică. Nu se pune problema să plece de la acea şcoală înainte de terminarea şcolii. Intervenim noi şi nu va pleca din şcoală. Dacă îi plimbăm de la o şcoală la alta că vrea cineva, unde ajungem”, a declarat Steliana Vlăican, şefa Serviciului Public de Asisenţă Socială, din cadrul primăriei Găeşti

Necazul băiatului ar fi pornit anul trecut, când învăţătoarea, s-a împiedicat, în clasă, de piciorul acestuia şi s-a ales cu o luxaţie la gleznă.  

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite