Târgovişte: BMW-ul s-a făcut scrum

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Impactul dintre camion şi BMW a fost atât de puternic încat cele două maşini au fost cuprinse imediat de flăcări. Camionul s-a urcat practic peste BMW.

“Eu mergeam regulamentar pe partea dreaptă şi am văzut că venea un BMW cu luminile închise pe o parte, a pus frână brusc, dar a intrat în mine. În urma impacului am fost aruncat prin geam. Avea peste 100 de km la oră. Vă daţi seama, dacă nu am apucat să îl văd decât în câţiva metri”, povesteşte Dumitru Şerb, şoferul de pe camion.

Pompierii au interventit cu o autospecială pentru a stinge flăcările care riscau să cuprindă întregul camin. Pompierii de la descarcerare s-au chinuit mai bine de o oră să taie fiarele contorsionate de teama ca o altă persoană să nu fie prinsă între ele. “S-a intervenit pentru descarcerarea unei victime decedate. Acidentul a fost urmat de un incendiu violent. Intervenţia a fost foarte dificilă pentru că jumătate din autoturism se afla sub camion”, a declarat cpt. Nicolae Tudose, de la I.S.U Dâmboviţa.



Poliţiştii au demarat şi ei o anchetă pentru a stabilii împrejurările în care a avut loc accidentul. “Din primele verificări s-a constatat că persoana care a decedat nu poseda permis de conducere. Se continuă cercetările pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs accidentul”, a delcarat subinspectorul Laurenţiu Rădună.
 
Traficul pe şoseaua de centură a municipiului Târgovişte a fost blocat şi deviat pe rute ocolitoare, mai bine de două ore

image
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite