BCM Danzio Timişoara – CS Municipal Târgovişte. Sâmbătă, ora 18.00, Sala „Constantin Jude“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CSM Târgovişte
CSM Târgovişte

Timişoara a devenit în ultimii ani un punct important la baschetului feminin românesc, şefii de la Danzio întărind serios lotul cu jucătoare străine, dar şi cu românce valoroase. Deşi locurile ocupate în clasament de cele două combatante nu sunt apropiate, târgoviştencele nu vor avea o viaţă uşoară în inima Banatului.

Gazdele jocului traversează o perioadă favorabilă, cu patru succese în ultimele cinci jocuri. Marea vedetă a bănăţencelor este cu singuranţă Ancuţa Stoenescu, baschetbalistă cu mare experienţă, care a contribuit decisiv la toate victoriile repurtate în cele opt runde disputate până în momentul de faţă. Tot în lotul Timişoarei se află şi fosta junioară a Târgoviştei, Raluca Alecu, aflată la al doilea sezon în tricoul alb violet. Cea mai prolifică baschetbalistă a echipei pregătită de Ljubomir Kolarevic este sârboaica Biljana Pesovic, care are o medie de 13, 3 puncte pe meci, aceasta, jucătoare de 1.80 metri.

Târgoviştencele au plecat în Timiş cu lotul complet, atât Cristina Ciocan cât şi Andreea Huţanu fiind aproape refăcute după accidentările suferite în rundele precedente. Forma arătată de lidera primului eşalon în ultimele partide îi oferă pentru duelul din Banat prima şansă la victorie. În următoarele şapte zile, CS Municipal va juca două partide extrem de interesante. Sâmbătă seara „portocala mecanică“ va înfrunta Timişoara pentru ca în runda a zecea să dea piept cu marea surpriză a actualului sezon regulat, Nova Vita Târgu Mureş.

Aşa cum era de aşteptat, elevele lui Florin Nini vor să scoată maximum de puncte din cele două confruntări, victorii ce le-ar „cimenta“ poziţia în fruntea ierarhiei naţionale.

http://www.baskettgv.ro/

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite