Avocatul lui Danezu: „Nu a vrut să-l lovească pe poliţist, l-a confundat cu interlopul Vampiru“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dumitru Popa, avocatul lui Daniel George Uţă, agresorul poliţistului ajuns în comă, spune că clientul său a crezut că-l loveşte pe un duşman. Avocatul a depus deja un recurs la decizia instanţei de arestare preventivă, care se va judeca vineri.

CITIŢI ŞI ALTE ARTICOLE:

Danezul în arest preventiv

VIDEO: Urmăriţi aici imagini de la prinderea lui Uţă Daniel zis Danezul

UPDATE: Uţă,zis "Danezu" (21 de ani) a scăpat basma curată cu ajutorul judecătoarei Elena Turcu atunci când şi-a bătut prietena

"Danezul" este în continuare în stare gravă la spital

Interlopul "Danezul" a fost reţinut pentru 24 de ore

Danezul a fost capturat în Bucureşti

Între timp, Codruţ Oprea, tânărul subofiţer de la Poliţia Târgovişte, se află în comă profundă la Spitalul Floreasca. Daniel George Uţă (21 de ani), zis Danezu’, se află de ieri în arest preventiv pentru 29 de zile la sediul Poliţiei din Târgovişte. Avocatul acestuia, Dumitru Popa, a depus recurs la decizia magistraţilor dâmboviţeni, la Curtea de Apel din Ploieşti, care se va judeca vineri. El solicită ca interlopul să fie anchetat în libertate.

Dumitru Popa susţine că ipoteza conform căreia clientul său l-a lovit pe agent ca să se răzbune este una falsă. „A fost doar o confuzie. Incidentul s-a petrecut în discotecă, unde era lumină difuză, nu se vedea foarte clar. A crezut că este Vampiru’, un băiat cu care Danezu’ a mai avut conflicte în trecut. I-a dat o sticlă în cap şi a fugit, nu s-a mai uitat să vadă ce se întâmplă, de frică să nu riposteze. Nu se gândea că omul o să ajungă în comă“, a declarat apărătorul scandalagiului, pentru „Adevărul de Seară“.

Victima şi agresorul se cunoşteau

El recunoaşte, însă, că Danezu’ îl cunoştea pe poliţist din oraş, pentru că în Târgovişte „toată lumea ştie pe toată lumea“, dar nu avea pică pe el.
Avocatul susţine că în luna iulie, Danezu’ cu încă un prieten au venit la o piscină cu două bricege, cu „lame de 8, repsectiv 12 centimetri“. „Cei doi nu aveau de gând să pricinuiască vreun scandal, dar un poliţist, care se afla la piscină îmbrăcat în civil, a sunat la 112 şi au venit la intervenţie aproximativ 40 de agenţi, printre care şi Codruţ Oprea“, explică Dumitru Popa.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite