Aventură! Doi minori, de 9 şi 10 ani, au rătăcit o noapte întreagă prin pădure

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Au devenit eroii satului după ce au plecat de acasă şi au fost căutaţi de peste 100 de poliţişti, jandarmi şi localnici. Este vorba de Alin şi Andrei, de nouă şi respectiv zece ani, din localitatea dâmboviţeană Decindeni.

Micuţii i-au pus pe jar pe părinţii lor după ce noaptea trecută, în jurul orei 21.00, au plecat de acasă şi nu s-au mai întors. Cei doi minori aveau de gând să meargă la nişte rude în localitatea Ludeşti. Pentru a ajunge acolo, micuţii au fost nevoiţi să o ia prin pădure şi să treacă un deal.

Au dormit întru-un tufiş

Nemaiştiind drumul, Alin şi Andrei s-au rătăcit şi s-au hotărât să se oprească pentru a înopta. Au ales primul tufiş care pe care l-au zărit şi s-au cuibărit acolo unde au dormit liniştiţi. Asta în ciuda animalelor sălbatice care mişună prin pădure. Norocul lor a fost că spre dimineaţă, câţiva săteni care au mers la cules de ciuperci i-au zărit şi au anunţat imediat poliţia.

„Am dormit unul în braţele celuilalt”

Imediat, ce au fost anunţaţi că cei doi au fost găsiţi, oamenii legii i-au dus la cel mai aprorpiat post de poliţie. Aici ei au declarat că au dormit unul în braţele celuilalt şi că nu au simţit frigul. „Nu ne-a fost frică în pădure. Cine să vină după noi la ora zece noaptea? Nu ne-a fost nici frig pentru că am dormit unul în braţele celuilalt. Bine că ne-au găsit. Dacă nu ne găseau, plecam de acolo şi cine ştie când mai dădeau de noi”, a spus Alin.
Părinţii i-au primit cu lacrimi în ochi pe copii şi au promis că îi vor supraveghea mult mai atent de aici înainte. „Ne-am gândit la tot ce e mai rău. Acum bine că s-a terminat cu bine. Ce spaimă teribilă am tras”, spune Maria Dumitru, mama unuia dintre băieţi.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite