Avem un nou mers al trenurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
El aduce modificări în denumirile trenurilor, durata călătoriilor şi preţul biletelor
El aduce modificări în denumirile trenurilor, durata călătoriilor şi preţul biletelor

CFR Călători a anunţat că, începând cu data de 11 decembrie, a intrat în vigoare noul Mers de Tren 2011-2012, ce se găseşte şi în staţia CFR Târgovişte Nord. Află ce schimbări aduce noul mers al trenurilor.

Reprezentanţii CFR Călători precizează pe site-ul www.cfrcalatori.ro că preţul broşurei „Mersul Trenurilor de Călători 2011-2012” este 12 lei şi va putea fi cumpărată din principalele staţii şi agenţii CFR din ţară. Schimbările aplicate o dată cu noul Mers al Trenurilor încep cu noi denumiri pentru trenuri. „Din necesitatea alinierii transportului feroviar de călători la normele legislaţiei europene în domeniu, actualele ranguri de trenuri de călători vor fi structurate, în funcţie de serviciile oferite, în trei noi categorii: Intercity (IC), InterRegio (IR) si Regio (R)”, mai scrie în comunicatul CFR Călători. Alte noutăţi care vin cu noul mers de tren sunt: reducerea duratelor de parcurs pe anumite distanţe, noi legături, aplicarea de reduceri pentru clienţii fideli şi pentru biletele vândute prin sistemul online, pentru perioadele în care nu vor exista alte oferte la acest canal de distribuţie.
Informaţii suplimentare legate de oferte, tarife şi circulatia trenurilor sunt disponibile la staţiile şi agenţiile de voiaj CFR şi pe site-ul www.cfrcalatori.ro .

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite