Autorităţile nu s-au descurcat cu deszăpezirea în Dâmboviţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
No title
No title

Acesta este rezultatul unor sondaje online, realizate pe facebook, la care au participat peste 1300 de persoane, cele mai multe nemulţumite de situaţia drumurilor din judeţ. Care este părerea dumneavoastră? Citiţi aici care sunt opiniile dâmboviţenilor.

„Rău” au răspuns până la această oră 300 de persoane la întrebarea „Cum consideraţi că s-au descurcat autorităţile cu deszăpezirea în Dâmboviţa?”, comparativ cu „Bine” – 114 persoane.
Târgoviştenii par mai implicaţi în această problemă, aproape 1400 de persoane participând la sondajul referitor la situaţia din municipiu. Rezultatul sondajului „Cum credeţi că s-au descurcat autorităţile cu deszăpezirea în Târgovişte?” este la această oră următorul: „Rău” – 865 de răspunsuri şi „Bine” – 517 răspunsuri.
Opiniile exprimate arată atitudini diferite vizavi de subiect. „Aia e deszăpezire? Nu au loc două maşini pe stradă. Oraşul nu are numai bulevardele... Pentru ce plătim atâtea, roviniete, taxe şi impozite?” îşi exprimă opinia Bogdan Constantinescu. Din cealaltă tabără vine un răspuns. “Care din cei cu "Rău" aţi ieşit la dezăpezit în faţa blocului, locuinţei, magazinului sau măcar să daţi zăpada din jurul maşinii? Să vă aud? Atunci vouă să vă fie ruşine”, scrie Alexandru Apostescu.

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite