Au zburat la Kursk cu o "avionetă" vopsită în culorile clubului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

MCM Târgoviște dă diseară marele test împotriva formației Dinamo Kursk, în manșa retur a sferturilor FIBA EuroCup.

Fetele antrenate de Cătălin Tănase nu sunt în cea mai bună formă fizică înaintea partidei, care se va dispta diseară de la ora 18, în orașul submarinelor. Cele 10 jucătoare care au făcut deplasarea la Kursk s-au plâns reporterului Adevărul de Seară că drumul a fost foarte obositor.

Drum istovitor

Delegația MCM-ului afăcut două escale: mai întâi la Viena, iar apoi la Moscova, acolo unde târgoviștenii au fost nevoiți să aștepte 6 ore și jumătate pentru a se putea îmbarca în avionul pentru Kursk.
Președintele onorific al echipei, Gabriel Boriga a găsit totuși puterea de a face haz de necaz: "De la Moscova la Kursk am zburat cu o avionetă de marimea unui microbuz. Singura parte frumoasă au fost culorile in care aparatul de zbor era vopsit: portocaliu-albastru și fluturii pictați pe fuselaj !", a precizat Gabriel Boriga.
Monika Broșovszky, căpitanul echipei noastre a declarat pentru Adevărul de Seară că se așteaptă la un meci foarte dificil, dar promite că MCM se va întoarce în România din postura de echipă calificată în semifinalele FIBA EuroCup. "Vom face tot posibilul să ne calificăm. Fetele sunt motivate și abia așteaptă să vină ora meciului", a încheiat Broșovszky.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite