Au profitat de ea. O femeie de 52 de ani a fost bătută şi violată de trei bărbaţi care au luat-o la ocazie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 52 de ani din municipiul Ploieşti a trecut prin clipe greu de îndurat, noapea trecută. A fost violată şi bătută crunt de trei indivizi care au luat-o cu maşina la ocazie.

Adelina Zeamă, 52 de ani, s-a dus la Piteşti la nişte rude pe care nu le mai văzuse de foarte mult timp. La întoarcere, a luat o maşină la ocazie. Nu s-a gândit nicio clipă la ceea ce avea să se întâmple. Cei trei indivizi, au părut de treabă la început. De altfel, au mers aproape jumătate de drum fără să se întâmple absolut nimic. Pe drumul de întoarcere, pe DN 7, au oprit în localitatea Valea Mare şi au profitat de femeie. Au bătut-o, au îmbătat-o şi au violat-o rând pe rând, după care au abandonat-o pe drum. O localnică a văzut-o zăcând în iarbă şi a sunat imediat la poliţie. „A venit în cărucior. Atât de grav era. A venit din Piteşti, cu cineva la ocazie, şi înainte de Găeşti, au oprit şi s-a întâmplat ce s-a întâmplat.  Este bătută zdravăn şi violată. Are traumatism facial şi fractură de bazin. Este stabilizată acum, dar va trebui să stea o perioadă internată”, a declarat pentru „Adevărul de Seară”, dr. Carmen Marcu, directoarea medicală a Spitalul Judeţean din Târgovişte.

După ce au stabilizat-o, medicii din Târgovişte au luat decizia de a o trimite la Ploieşti, localitatea de origine, unde va rămâne internată în secţia de ortopedie. Poliţiştii din Găeşti i-au luat o declaraţie victimei însă  vorbele femeii nu i-au ajutat prea mult să-i prindă pe suspecţi. „Ştim doar că fapta a avut loc pe raza localităţii Valea Mare. Se pare că femeia are şi nişte probleme de sănătate pentru că i-am găsit în geantă foarte multe pastile. Ne-a spus doar numele unuia din bărbaţi, care se cheamă Aurel şi are 43 de ani. Până în momentul de faţă nu am dat de el”, a declarat comisarul de poliţie Alexandru Iorga, şeful Poliţiei oraşului Găeşti.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite