Au luat cu asalt chioşcurile de ziare pentru Jules Verne

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eva Tudorache a prins ultima carte de la chioşcul de ziare din zona 1 Mai
Eva Tudorache a prins ultima carte de la chioşcul de ziare din zona 1 Mai

Zeci de târgovişteni s-au aşezat la cozi interminabile în faţa chioşcurilor încă de la primele ore ale dimineţii, ca să-şi achiziţioneze volumul "20.000 de leghe sub mări", distribuit astăzi gratuit cu ziarul “Adevărul”.

Vânzătorii de ziare spun că toate volumele au fost distribuite în numai o oră. “N-am văzut aşa ceva. Când am venit să deschid chioşcul erau cel puţin 20 de persoane care aşteptau la rând. Am dat toate cele 40 de cărţi pe care le-am primit mai ceva ca pâinea caldă. Nici măcar eu nu am apucat să îmi opresc un exemplar. Am unul acasă, dar îl am de pe vremea când eram elevă”, a spus Maria Ciurduc, vânzătoarte la un chioşc de pe Bulevardul Independenţei.

“Am avut noroc de ultima carte”

Mulţi târgovişteni au venit încă de ieri să întrebe despre apariţia noii colecţii, despre cum pot să intre în posesia ei şi câte cărţi cuprinde. Pentru că exemplarele s-au dat foarte repede şi dis-de-dimineaţă, cei care au avut şansa să achiziţioneze ultima carte se consideră cei mai norocoşi. “Am ajuns la ora opt, nu speram să mai găsesc o carte, dar am zis că nu pierd nimic să întreb. Am luat-o pe ultima şi mă bucur că pot să îmi completez noua bibliotecă pentru nepoţeii mei. Mă consider o norocoasă”, a spus Eva Tudorache, pe care am găsit-o la chioşcul de lângă Merloni Center.

Începând de astăzi, ziarul „Adevărul" şi suplimentul „Adevărul literar şi artistic" vor fi însoţite, miercurea, de câte un volum din Colecţia Jules Verne. Primele două titluri, „20.000 de leghe sub mări" şi „Insula misterioasă" (volumul întâi), vor fi distribuite gratuit, într-un tiraj special de 300.000 de exemplare, fiecare.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite