Au început înscrierile la Campionatul Judeţean de Minifotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Competiţia este organizată de Asociaţia Judeţeană de Minifotbal, înfiinţată la începutul acestui an şi afiliată Federaţiei Române de Minifotbal.

Înscrierile au început de vineri, 15 aprilie, şi vor continua până pe 1 mai, la sediul Asociaţiei Judeţene din Târgovişte, strada Tudor Vladimirescu, nr. 56 - lângă Spitalul Judeţean.

Taxa de înscriere pentru primul sezon este 200 de lei/echipă, urmând ca pentru sezonul următor, care va începe în luna august, să crească la 250 de lei, mai puţin pentru formaţiile care se înscriu în primul sezon, care vor plăti 150 de lei.

De asemenea, combatanţii vor trebui să mai achite şi taxa de joc, între 60 şi 75 de lei, reprezentând baremul de arbitraj şi de observare, asistenţa medicală şi o parte din costurile de închiriere a terenului. Totodată, fiecare jucător va fi legitimat contra sumei de 10 lei.

Meciurile se vor disputa pe teren redus - sintetic.

Cîştigătoarea fiecărui sezon va reprezenta judeţul la Turneul Final, organizat de Federaţia Română de Minifotbal. În paralel, se va disputa şi Cupa României, de asemenea, campioana urmând să meargă la Turneul Final.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite