Atenţie şoferi! Poliţiştii vor fi în week-end pe teren

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Mâine şi poimâine, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dâmboviţa vor acţiona pe raza judeţului pentru prevenirea accidentelor rutiere ce au drept cauză generatoare consumul de alcool şi  nerespectărea regimului  legal  de  viteză.

Acţiunile planificate au ca scop prevenirea accidentelor rutiere datorate indisciplinei conducătorilor auto pe drumurile publice.
Mâine, 5 noiembrie, după ora 14.00, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dâmboviţa şi formaţiunilor de profil din teritoriu vor acţiona în tot judeţul pentru a identifica acei conducători auto care se urcă la volan sub influenţa băuturilor alcoolice ori a medicamentelor cu efecte similare şi pun în pericol atât siguranţa lor, a pasagerilor, cât şi a celorlalţi participanţi la trafic. În plus, se pot alege cu un dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.
Duminică, 6 noiembrie, ca şi astăzi de altfel, poliţiştii acţionează pentru prevenirea evenimentelor rutiere negative, generate de nerespectarea vitezei legale. Pentru înregistrarea şi probarea abaterilor de la normele rutiere, poliţiştii vor folosi în sistem releu toate mijloacele de supraveghere a traficului şi măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, o atenţie deosebită fiind acordată drumurilor naţionale.
Activităţile de prevenire a evenimentelor rutiere negative vor continua.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite