Târgovişte: Atenţie, pe şoseaua de centură!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgovişte: Atenţie, pe şoseaua de centură!
Târgovişte: Atenţie, pe şoseaua de centură!

Şoseaua de centură ridică, în continuare, probleme şoferilor grăbiţi. Gropile s-au mărit văzând cu ochii.

Cele mai mari probleme se înregistrează pe segmentul cuprins între micro XI şi sensul giratoriu de lângă Mechel. Denivelările şi gropile vă pot da bătăi de cap dacă nu apăsaţi cu mare grijă pedala de acceleraţie.

S-au executat, în ultimele zile, lucrări de asfaltare în jurul acelui sens giratoriu, iar, în apropiere, se lucrează la infrastructură. În plus, la trecerea la nivel cu calea ferată, marcată cu crucea Sf. Andrei, vizibilitatea este redusă din cauza vegetaţiei crescute şi de o parte şi de alta a drumului. Aceeaşi situaţie se întâlneşte şi la trecerea peste calea ferată de la ieşirea din Târgovişte spre Mănăstirea Dealu.

Centura a intrat în reabilitare

Şoseaua de centură a municipiului Târgovişte a intrat într-un amplu proces de modernizare şi reabilitare, valoarea proiectului ridicându-se la peste 88 de milioane de lei. În mare parte, fondurile vin de la Uniunea Europeană, peste 60 de milioane de lei, restul de bani fiind asiguraţi de Guvern şi de la bugetul local. Contractul de finanţare cu Ministerul Dezvoltării a fost semnat la începutul lunii februarie.

Proiectul trebuie implementat în 40 de luni şi vizează reabilitarea centurii municipiului Târgovişte, cu o lungime de 13,8 kilometri, modernizarea şi construirea a patru poduri şi pasaje, precum şi a patru sensuri giratorii.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite