ASTĂZI: Târgoviştenii s-au bătut pe zahăr! VEZI VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Încă de la ora 6:30, în faţa Magazinului Minimax, amplasat în Micro XI, sute de persoane s-au aşezat la coadă, ştiind că astăzi va fi promoţie la zahăr.

Cine cumpăra o pungă de trei kilograme la 15 lei, primea încă una. Adică, zahărul putea fi achiziţionat cu 2,5 lei/kg. „Nu am mai văzut zahăr la preţul ăsta de cel puţin trei ani. E pomană curată. Cum să nu te înghesui să prinzi şi tu oferta? E sărăcie mare în ţară”, spunea un pensionar. Cert este că la ora opt, când s-a deschis magazinul, sute de persoane au năvălit înăuntru. Uşa de la intrare a fost pusă la pământ, la propriu.

image

Agenţii de pază n-au făcut faţă îmbulzelii


Câteva femei au fost călcate în picioare. Cei şase agenţi de pază de la supermarket nu au putut să stăvilească valul de popor.

„Eu nu am prins vremurile lui Ceauşescu, dar cred că nu a fost aşa de rău ca acum. Am văzut o bătrână cum a căzut din cauza aglomeraţiei şi ceilalţi au jucat-o efectiv în picioare. Nu s-au uitat că este în vârstă. Au lovit-o. Au călcat-o în picioare. Au dat-o la o parte cu forţa. Au făcut un fel de zid în jurul zahărului”, povesteşte un tânăr, care a renunţat la cumpărături din cauza aglomeraţiei de la case.

La faţa locului, s-a deplasat şi un echipaj de Poliţie. Oamenii legii fuseseră sesizaţi cu privire la faptul că este tensiune, că lumea se înjură, se îmbrânceşte.

image

Şefa de magazin a primit şi ea câteva reproşuri pe ton dur de la clienţi, pe motiv că nu a ştiut să organizeze cum trebuie această promoţie. Femeia a mărturisit că intenţionau să lase să intre în magazin grupuri de câte 10 cumpărători, însă agenţii de pază nu au reuşit să-i ţină afară. Au năvălit înăuntru ca un taifun.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite