Dâmboviţenii se alătură campaniei de ajutorare a bătrânilor din Pietrari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Campania a fost lansată pe facebook
Campania a fost lansată pe facebook

Campania iniţiată de Clubul Sportiv Phoenix Martial Arts Târgovişte a strâns susţinători atât în mediul online, cât şi în cel real. Acţiunea de mâine, 4 noiembrie, a pornit de la un articol publicat pe targoviste.adevarul.ro.

Povestea celor doi bătrâni care au rămas cu nimic după ce un incendiu le-a ars gospodăria a reuşit să sensibilizeze opinia publică. Reacţiile au apărut încă din prima zi. „Un număr de cont să putem ajuta aceşti oameni rămaşi pe drumuri în prag de sărbători! Haideţi să dăm o mână de ajutor!”, scrie bebix pe pagina locală targoviste.adevarul.ro. A doua zi Clubul Sportiv Phoenix Martial Arts Târgovişte a pornit o campanie de ajutorare prin intermediul Facebook. Dâmboviţenii şi-au arătat disponibilitatea de a da o mână de ajutor celor doi bătrâni. Ulterior, lor s-a alăturat Asociţia Culturală Ler. Deşi are ca scop promovarea şi salvarea patrimoniului cultural material şi imaterial românesc, asociaţia târgovişteană a organizat şi acţiuni precum conferinţa internaţională de tursm "Destination Branding - Dracula's Legacy" şi o conferinţă despre posibilităţile pe care le oferă bacalaureatul tinerilor.

Ceea ce învăţăm din toate acestea este că, în ciuda vremurilor grele pe care le traversăm, necazul celorlalţi ne testează calitatea de oameni şi scoate ce e bun la suprafaţă. Să-i ajuţi dezinteresat pe cei care au nevoie de sprijin este o lecţie care ar trebui însuşită de fiecare. Mai ales că nu cere eforturi mari, doar bunăvoinţă. Echipa Adevărul Târgovişte este alături de cei care au iniţiat şi contribuie la această campanie şi sperăm ca oamenii să răspundă în număr cât mai mare apelului umanitar lansat. Vom reveni cu informaţii legate de desfăşurarea acţiunii de întrajutorare.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite