Antrenament cu Rapidul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

MCM Târgoviște a încheiat prima parte a grupei A1 a campionatului național de baschet feminin pe poziția a 2-a cu un bilanț de 6 victorii și o înfrângere.

Întrebată fiind ce părere are despre meciul cu Rapid, una dintre vedetele Municipalului, israelianca Shay Doron a declarat înaintea partidei, cu un aer superior: „Nici nu putem considera că acesta este un meci oficial. Va fi ca la antrenamente...". Şi așa a fost!

Aproximativ o mie de fani au venit aseară să vadă MCM-ul într-o nouă confruntare în care singura problemă era cea a diferenței de scor.
MCM s-a impus în fața formației feroviare cu scorul de 89-54, iar cele mai bune marcatoare din echipa târgovişteană au fost Samburska -17 puncte şi Givens - 16 puncte. Fetele antrenate de Tănase au făcut spectacol în anumite momente marcând nu mai puţin de 13 coşuri din afara semicercului.

Cu victoria obţinută aseară, campioana a urcat pe locul secund în clasamentul grupei A1, acumulând 13 puncte. Lider este LMK Sfântu Gheorghe, cu 14 puncte, iar pe locul trei se află ICIM Arad, cu 12 puncte.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite