„Aninoasa Precision Open 2012”, concurs de parapante

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comuna dâmboviţeană Aninoasa se pregăteşte să intre în circuitul mondial al competiţiilor de parapantă. În zilele de 19 şi 20 mai va avea loc „Aninoasa Precision Open 2012”, la care vor participa peste 100 de concurenţi . Vor avea loc zboruri de tip Cross-Country, dar şi cu aterizare la punct fix.

Acest concurs se defăşoară sub egida Federaţiei Aeronautice Române, în aprteneriat cu Fundaţia Română de Aviaţie şi Sporturi de Munte şi Serviciul de Ambulanţă Târgovişte, fiind prima competiţie de parapantă organizată vreodată în judeţul Dâmboviţa.

Pe 18 mai vor avea loc procedurile de înregistrare a piloţilor, zborurile de antrenament şi briefing-ul privind siguranţa zborului. Pe 19 şi 20 mai se vor desfăşura spectaculoase probe de concurs, atât cu specific de precizia aterizării ( aterizare la punct fix, între orele 13,oo şi 17,oo, în incinta nou-inauguratei şi modernei Baze Sportive Aninoasa), sub privirile publicului, cât şi zboruri de tip Cross-Country ( distanţă liberă ), în vederea popularizării potenţialului turustic al zonei.

„Aninoasa Precision Open 2012” este o competiţie-test , etapa premergătoare necesară promovării zonei în circuitul parapantistic mondial, pentru organizarea, în anii următori, de competiţii internaţionale de parapantă în Aninoasa.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite