Anda Adam şi Sasha Lopez au încins platanele în Daso Cado

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câteva sute de petrecăreţi s-au înghesuit, noaptea trecută, în „Daso Cado Club Castel”, din cartierul Priseaca, pentru a o vedea la lucru pe una dintre cele mai în vogă artiste din România, Anda Adam. Aceasta a venit însoţită de o trupă formată din patru dansatori, un băiat şi trei fete.

âtăreaţa a făcut senzaţie în momentul în care a intrat pe scenă ţinându-i pe dansatori, în lesă, la propriu. „Sunt foarte încântată să mă aflu aici cu voi. Am auzit că tinerii din Dâmboviţa ştiu să se distreze, motiv pentru care, nimeni nu are voie să stea jos. Vom dansa pe cele mai cunoscute piese ale mele”, au fost cuvintele cu care cântăreaţa i-a întâmpinat pe cei prezenţi.

Sound-ul a fost asigurat de DJ Sasha Lopez, care a colaborat cu Anda Adam la piesa „Madam”. „Ne-am pregătit intens pentru acest eveniment. Ne bucurăm să târgoviştenii au răspuns invitaţiei noastre şi au venit în număr mare. De altfel noi le dăm ceea ce ei ne cer: distracţie la maxim. Am avut în această vară petreceri la care au fost invitaţi artişti de top, precum Guess Who şi Grasu XXL, Puya sau Dj Sava şi nu ne vom opri aici”, a declarat Dorin Petruş, administratorul clubului.

În această noapte ne întoarcem în epoca medievală şi în era gladiatorilor


Clubberii vor avea parte, în această seară, de încă o surpriză în Daso Cado. Va fi seară medievală. Printre petrecăreţi se vor plimba cu mândire, faraoni şi gladiatori. Organizatorii îi vor îmbrăca pe cei zece animatori în costume special create pentru această seară. „O să vin neapărat şi în seara asta pentru că distracţia e la ea acasă, aici, la club. Cred că până la ora deschiderii petrecerii îmi voi face şi eu un costum de faraon ca să fiu în ton cu animatorii. E ultima şansă la distracţie. După aceea încep şcoala şi o să fie mai greu, pentru că anul acesta voi da BAC-ul”, ne-a spus David, un târgoviştean de 17 de ani.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite