Ana Maria Tâlvan, în vârstă de doi ani, se află în comă la Bagdasar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Minora a fost lovită, în urmă cu două zile, în apropiere de Pucioasa, de un tren de marfă care circula pe ruta Fieni - Bucureşti. Copila a rămas nesupravegheată pentru câteva secunde, a pătruns pe terasamentul căii ferate şi a fost lovită de locomotivă. Potrivit medicilor bucureşteni, Ana Maria Tâlvan este într-o stare de comă profundă şi nu mai o minune o mai poate salva.

Nimeni nu poate ştii ce este în sufletul unei femei din Pucioasa, care ieri, a trăit cea mai neagră zi din viaţa ei. Fetiţa ei, în vârstă de numai doi ani, a fost lovită de un tren de marfă care circula pe ruta Fieni - Bucureşti. Aceasta a fost lăsată nesupravegheată foarte puţin timp de mama sa care a ieşit din curte să alunge un câine. Fetiţa s-a luat după mama ei şi, pentru că au casa foarte aproape de calea ferată, aceasta a fost surprinsă de marfar. Potrivit medicilor bucureşteni, Ana Maria Tâlvan este într-o stare de comă profundă şi nu mai o minune o mai poate salva.

Medicii, de pe Ambulanţa care a sosit imediat la faţa locului, au luat decizia de o trimite cu un elicopter la Spitalul Bagdasar Arseni din capitală. „Copila este în stare foarte gravă şi din această cauză prognosticul este rezervat. Prezintă un traumatism cranio cerebral grav cu scurgere de substanţă cerebrală. De asemenea, are fractură de femur”, a declarat medicul Daniel Miu.

Vecinii familiei povestesc că în momentul când mama fetiţei a ieşit din curte, Ana a fost scăpată din ochi şi de bunica din partea mamei şi de cea din partea tatălui.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite