Târgovişte: Am găsit cea mai ieftină locuinţă din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgovişte: Am găsit cea mai ieftină locuinţă din oraş
Târgovişte: Am găsit cea mai ieftină locuinţă din oraş

Preţurile locuinţelor din Târgovişte au scăzut foarte puţin de anul trecut şi până acum. Cu toate acestea, există şi locuinţe mai ieftine, accesibile tinerilor sau familiilor nou formate. Garsoniera cea mai ieftină costă 10.000 de euro şi este pe strada Laminorului, în spatele facultăţii de Drept.

O garsonieră în zona centrală costă între 18.000 şi 32.000 de euro. Preţul unei astfel de locuinţe nu este pentru buzunarul oricui, iar cei care vor neapărat să cumpere o astfel de garsonieră fie au banii puşi deoparte, fie se împrumută pe ani mulţi la bănci.

Există însă şi alternativa ieftină. „Adevărul de Seară“ Târgovişte a găsit cea mai ieftină locuinţă din oraş.
Garsonierele din spatele Facultăţii de Drept, de pe strada Laminorului, sunt de departe cele mai ieftine imobile. Locuinţa pe care noi am găsit-o este o garsonieră mică, de 28 de metri pătraţi, fără balcon şi fără îmbunătăţiri. Preţul este de 10.000 de euro.

Cumpărătorii nu se înghesuie


Proprietarul imobilului spune că oferta este foarte avantajoasă, având în vedere că vecinii lui au vândut şi cu 12.000, chiar şi cu 15.000 de euro garsonierele lor. Cu toate acestea, cumpărătorii nu se înghesuie deloc. „Am scos-o la vânzare acum două săptămâni. Până acum m-au sunat doar doi oameni. Au venit, au văzut şi au plecat pentru că nu le-a plăcut zona“, spune Vasile Voicu, proprietarul celei mai ieftine garsoniere din oraş.

Zona unde se află garsoniera este la ieşirea din oraş, spre Găeşti. Chiar în spatele facultăţii de Drept, spre Platformă, există trei blocuri de garsoniere ce serveau, pe vremuri, nefamiliştilor. În aceste blocuri sunt acum peste 60 de garsoniere. Doar două autobuze ajung în această zonă a oraşului, deci transportul ar fi prima problemă. Împrejurimile sunt foarte puţin plăcute. În spatele blocului este câmp,  în faţa lui sunt depozite de materiale de construcţii şi şoseaua de centură. Totuşi, vecinii nu ridică probleme prea mari. „Mai e muzică dată tare, mai e câte un scandal, mai vin ţiganii din împrejurimi să mai fure, dar nimic deosebit“, spune Vasile, proprietarul garsonierei.

Zugrăveşti cu o găleată de var


Vasile spune că locuinţa sa are şi avantaje. „În primul rând, e doar 10.000 de euro. Adică, mai ieftin de atât nu se poate. În al doilea rând, ai casa ta, nu te deranjează nimeni. E mică, cu o găleată de var ai zugrăvit-o toată, nu plăteşti mult la întreţinere, iar noaptea nu e gălăgie prea mare de la maşinile care trec pe stradă“, spune Vasile.

Garsoniera lui Vasile poate fi găsită la anunţuri, pe internet sau în ziarele de specialitate din Târgovişte. „Vând garsonieră foarte ieftin. Doar 10.000 de euro. Str. Laminorului, în spatele Facultăţii de Drept”.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite