Altar în memoria Laurei Stoica, în casa părinţilor ei din Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laura Stoica
Laura Stoica

La şase ani de la tragicul accident, în care artista a murit alături de logodnicul ei, mama Laurei regretă că numele fiicei este pomenit tot mai rar. Femeia a evitat de-a lungul celor şase ani să vorbească despre tragedia pierderii fiicei sale.

Un apartament extrem de curat si cochet, in care gasesti multe fotografii, flori si CD-uri. Un perete intreg i-a dedicat Elena Stoica fiicei sale, plin cu poze si amintiri cu regretata cantareata. In centrul camerei, un tablou imens cu chipul Laurei ii intampina pe cei care calca pragul casei unde a copilarit artista.

"Eu si acum vorbesc despre ea la prezent, cu toate ca lumea din jur si-a pierdut interesul pentru ea. Baiatul meu, Alexandru, nu a mai reusit sa organizeze Festivalul "Laura Stoica", atat din pricina dificultatilor financiare, cat si a lipsei de interes. Aici, in Targoviste, au construit o dala de beton cu o stea care ii poarta numele, dar nu a fost nici pana in ziua de azi inaugurata. In oras exista doar o strada numita "Laura Stoica"", ne-a spus mama cantaretei, privind spre peretele plin de amintiri.

Citeşte aici continuarea articolului

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite