Aleşii târgovişteni n-au avut... putinţa să voteze taxele şi impozitele pentru 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Încă o repriză de circ la Consiliul Local Municipal Târgovişte! Aleşii au lucrat constructiv până la punctul şase de pe ordinea de zi, cel referitor la aprobarea noilor taxe şi impozite pentru anul 2011.

Propunerea Executivului prevedea majorarea acestora cu procente situate între 9 şi 18%. Imediat, Opoziţia a cerut ca impozitele şi taxele locale să fie păstrate la nivelul anului în curs.

"Cum să le majorăm, dacă salariile au scăzut cu 25%? Populaţia nu are cum să plătească", a luat poziţie Cornelia Paraschiv. De precizat că şi unii aleşi care reprezintă Puterea în Consiliul Local Târgovişte au apreciat că procentele de majorare sunt prea mari.

"Propun o creştere cu 2-3%", a fost completarea consilierului Ilie Valentin.

După ce li s-a şoptit ceva la ureche, aleşii PDL s-au ridicat şi au părăsit sala... pentru consultări, dar nu s-au mai întors. Au motivat că propunerile colegilor din Opoziţie sunt mult prea importante ca să fie discutate pe fugă.

Şi, uite aşa, şedinţa ordinară de lucru a Consiliului Municipal Târgovişte din această după-amiază a fost suspendată înainte de discutarea primei jumătăţi a proiectelor de hotărâre înscrise pe ordinea de zi.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite