Adriana Motruc a fost înmormântată astăzi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Gheorghe Motruc urma sfâşiat de durere, sicriul în care se afla soţia sa
Ion Gheorghe Motruc urma sfâşiat de durere, sicriul în care se afla soţia sa

Aproximativ 200 de oameni au urmat în frig cortegiul funerar. Mulţi dintre cei prezenţi îl puneau la zid pe tânărul care şi-a ucis mama şi cereau chiar moartea acestuia.

“Moarte criminalului” strigau cei care au venit astăzi la înmormântarea Adrianei Motruc de 39 de ani, ucisă cu cuţitul de fiul ei în urma unei dispute pe seama neachitării facturii de internet, fapt ce l-a adus pe Ionuţ Savin, autorul crimei, în imposibilitatea de a mai putea juca online, Counter Strike. “Ar trebui omorât şi el şi pus acolo lângă maică-sa”, spunea învrăjbită de durerea provocată de gestul tânărului de numai 15 ani, una dintre vecinele familiei.

Sfâşiată de durere, mătuşa victimei, era încremenită şi încerca să găsească o logică în toată această dramă. „Nu se certau niciodată. Nu a fost nicodată vreun scandal mare între ei doi. Au mai fost mici certuri, toată lumea are aşa ceva, dar nimic serios. L-a crescut de când avea câteva luni, a fost copilul ei şi uite ce a putut să-i facă. Cum te poţi gândi să faci asemenea lucru unui om străin, dar mamei tale”, a spus plângând Viorica, mătuşa Adrianei, venită tocmai din Piatra Neamţ.

Doi dintre băieţii care au ridicat trupul femeii de la morgă ne-au povestit cum că medicii de la Institutul de la Medicină Legală au spus că nu au mai văzut aşa ceva de mai bine de 20 de ani. Din spusele băieţilor, se pare că este vorba de aproape 40 de lovituri de cuţit, variantă neconfirmată până în acest moment de anchetatori.

Ionuţ, campion mondial la „cuţit” în Counter


Unul dintre vecinii lui Ionuţ spunea că acesta era recunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni jucători de Counter Strike la „cuţit”. „Jucau în concursuri mondiale la diferite arme şi Ionuţ, din câte am înţeles, atunci când juca nu avea rival, era considerat cel mai bun. Am auzit că i-a terminat pe unii într-un concurs, i-a făcut praf. Calculatorul ăla şi armele alea i-au luat minţile”, a încheiat vecinul.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite