Adrian Ţuţuianu, noul preşedinte al Cj Dâmboviţa: „O să fac puţină curăţenie. Pe Marin Antonescu, îl aştept cu demisia”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrkan Ţuţuianu
Adrkan Ţuţuianu

Noul preşedinte ales al Consiliului Judeţean Dâmboviţa e hotîrât să scape de toţi cei care l-au ajutat pe Florin Popescu. Pentru a asta a anunţat că va începe „marea debarasare” de prietenii lui Popescu. Primul pe lista lui Ţuţuianu, se află Marin Antonescu, pe care îl aşteptă cu demisia pe masă.

„La Consiliul Judeţean voi face şi puţină curăţenie. Nu am să dau pe nimeni afară care şi-a văzut de treaba lui, dar îl aştept, de exemplu, pe Marin Antonescu, cu demisia. Nu trebuie să vin eu să îl dau afară, ci trebuie să vină el cu demisia. Îi aştept pe toţi cei care s-au implicat în campania electorală a lui Florin Popescu, depăşind limitele pe care le are legea pentru statutul de funcţionar piublic. Îi aştept cu demisia pe toţi cei care au utilizat bunurile şi banii Consiliului Judeţean în susţinerea campaniei electorale a lui Florin Popescu. Asta e partea de răspundere politică. Partea de răspundere juridică o vor stabili instituţiile statului. Îi aştept pe cei care mai au onoare, demnitate, pe cei care i-au fost alături să vină cu demisiile în prima zi de mandat”, a tunat Adrian Ţuţuianu.

„De la fanarioţi încoace, niciodată nu s-a furat mai mult ca în mandatul lui Florin Popescu”

„Eu am să fac ceea ce trebuie făcut ca să dăm drumul şi să înţeleagă opinia publică că de la fanarioţi încoace, niciodată nu s-a furat mai mult ca în mandatul lui Florin Popescu. Este o afirmaţie pe care mi-a asum. Nu am de gând să port dispute personale, dar am de gând ca o dată, de două ori pe săptămână, până oi epuiza toată tematica, să  fac o conferiţă de presă şi să vă pun discuţiile pe masă”, a mai spus noul preşedinte al CJ Dâmboviţa.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite