Adrian Ţuţuianu, nemulţumit că prefectul nu l-a consultat atunci când a avizat organizarea secţiei de vot la Hotelul Peştera, proprietatea senatorului Calcan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hotelul Peştera
Hotelul Peştera

Preşedintele Consiliul Judeţean Dâmboviţa a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că discuţiile pe marginea organizării secţiei de vot la Hotelul Peştera, proprietatea senatorului PSD, Valentin Calcan, ar fi putut fi evitate, dacă prefectul l-ar fi consultat.

Prefectura Dâmboviţa a avizat, la 17 iulie, înființarea secției de votare nr. 305 din comuna Moroieni, sat Dobrești, Hotel Peștera-zona alpină, la cererea călugărilor de la Schitul „Peştera Ialomicioarei”.

„Aveam posibilitatea să asigurăm un spaţiu adecvat la Consiliul Judeţean. Ştiţi că acolo există locaţia Salvamontului, o cabană care este proprietatea Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi am fi avut posibilitatea să eliminăm o discuţie care este artificială. Am discutat aseară şi cu domnul senator Calcan şi am stabilit că dânsul va asigura un acces separat în locaţia respectivă, în hotel. El şi-a oferit tot suportul tehnic necesar pentru montarea de camere care să înlăture orice suspiciune”, a declarat Adrian Ţuţuianu.
 
Şeful CJD a venit şi cu câteva exemple de locaţii unde ar fi putut să fie organizate secţii de votare, bineînţeles, în spirit de glumă.

„Am fi avut şi alte posibilităţi. Nu ştiu dacă IPS doctor Nifon Mihăiţă ar fi fost de acord să avem secţia de vot într-un spaţiu care să ţină de Arhiepiscopie. Ieri a solicitat domnul prefect un punct de vedere de la ministrul MAI şi i s-a spus că nu mai pot fi făcute modificări acum pentru că mai mult complicăm lucrurile. Mai exista posibilitatea să mergem şi la locaţia domnului Anton Rădulescu sau la locaţia domnului Duţescu. Nu ştiu dacă domnul Folescu şi-a terminat locaţia ca să putem să apelăm şi acolo. Ar fi fost şi alte soluţii”, a încheiat Ţuţuianu.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite