Adrian Ţuţuianu: "Florin Popescu, îşi calibrează forţele pentru un ultim „tun”"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Popescu, preşedintele PDL Dâmboviţa
Florin Popescu, preşedintele PDL Dâmboviţa

Preşedintele PSD DÂmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a declarat că "PDL Dâmboviţa, în frunte cu baronul Florin Popescu, îşi calibrează forţele pentru un ultim „tun”: alegerile parlamentare din decembrie".

"Nu de puţine ori, în ultima perioadă, portavocele de serviciu ale PDL ne-au „ameninţat” în legătură cu lista de candidaţi pe care o vor aduce în faţa dâmboviţenilor, într-o ultimă disperată încercare de a se salva prin accederea în Parlament. Ni s-a vorbit insistent despre oameni cunoscuţi, oneşti, curaţi şi competenţi cu care PDL va rupe gura judeţului.

La sfârşitul săptămânii care a trecut, lista a fost făcută publică. Şi stupoare! Care oneşti? Care competenţi?
PDL Dâmboviţa vine în faţa dâmboviţenilor cu un amalgam pe cât de ridicol, pe atât de periculos, un talmeş-balmeş cu pretenţii de credibilitate. Şi pentru ca lucrurile să devină cu adevărat dramatice pentru acest partid, liderul echipei de candidaţi este tocmai baronul Florin Popescu, individ ale cărui „performanţe” politice rămân şi astăzi jaful fără precedent comis în judeţul Dâmboviţa în ultimii patru ani, tăierile de salarii şi pensii pe care le-a votat fără nicio strângere de inimă, disponibilizările masive din timpul Guvernului Boc, crearea unui regim clientelar bazat pe fraudă şi, nu în ultimul rând, dispreţul şi aroganţa cu care a tratat pe oricine din afara haitei sale de hiene.

Dincolo de capul „famigliei”, grupul de candidaţi PDL reuneşte indivizi de tot felul, loseri de profesie, frustraţi permanenţi sau iluştri necunoscuţi, puşi acolo doar ca să se umple lista.

Partidul Social Democrat îşi reafirmă încrederea că testul alegerilor parlamentare din luna decembrie va dubla succesul pe care dâmboviţenii l-au obţinut în 10 iunie. Vom face definitiv dreptate!

P.S: Devine aproape amuzantă viteaza cu care PDL îşi schimbă denumirile şi culorile de la un anotimp la altul. Trebuie că oamenii de-acolo sunt cu adevărat îngroziţi de ce li se întâmplă şi nu mai sunt capabili de mutări raţionale. Dacă Florin Popescu, Iulică Vladu, Elena Udrea sau Roberta Anastase au impresia că pot să-i păcălească pe români doar schimbându-şi sigla şi nuanţa, înseamnă că n-au priceput nimic din lecţiile electorale primite până acum. Poate pe 9 decembrie…"

Preşedinte
ADRIAN ŢUŢUIANU

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite